Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Pola de Vacanță: Unde este cel mai bine să faci vacanța ca arădean?

Publicat:

Sezonul e pe sfarșite, dar FB-ul e plin de imagini și postari cu aradeni in vacanța in cele mai exotice locații. Nu prea vedem postari... The post Pola de Vacanța: Unde este cel mai bine sa faci vacanța ca aradean? appeared first on · ultimele știri din Arad .

Citeste articolul mai departe pe specialarad.ro…  

Sursa articol: specialarad.ro


Stiri pe aceeasi tema

IPJ și IȘJ Arad: „Impreuna pentru o vacanța in siguranța”

11:45, 01.07.2024 - Comunicat IPJ. In perioada 1 iulie – 31 august, la nivel național, se desfașoara campania inițiata de Direcția Siguranța Școlara din cadrul Inspectoratului General al... The post IPJ și IȘJ Arad: „Impreuna pentru o vacanța in siguranța” appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Odata cu sezonul concediilor vine și cel al spargerilor! Cum iți poți proteja casa de hoți cand ești plecat in vacanța

12:05, 23.06.2024 - Odata cu sezonul concediilor vine și cel al spargerilor, mai ales daca locuința este nepazita pentru o perioada mai lunga de timp. Iata cum iți poți proteja casa de hoți cand ești plecat in vacanța. Cele mai multe spargeri de locuințe se comit in lunile de vara. Potrivit datelor de la poliție, aproximativ…

Cu ce se ocupa Adina Miuleasa de la Mireasa, sezonul 6. Fosta concurenta este virala pe TikTok și a plecat intr-o vacanța de vis / FOTO

11:15, 13.05.2024 - Adina Miuleasa a intrat in casa Mireasa cu gandul ca va cunoaște pe cineva și iși va face o familie. Lucrurile nu au stat așa, dar se pare ca fosta concurenta este mai fericita ca niciodata chiar daca este in continuare singura. Tanara a plecat de curand și in vacanța in Dubai și s-a distrat pe cinste,…

Aurora boreala a putut fi zarita din nou pe cerul aradean

00:40, 11.05.2024 - Un fenomen, de regula, specific zonelor nordice ale globului, aurora boreala a putut fi observata pe cer și la Arad, vineri seara. Nu este insa... The post Aurora boreala a putut fi zarita din nou pe cerul aradean appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Afla propunerile in materie de fashion și lasa-te inspirat de vacanța cu noul catalog Sweet Escape al Iulius Mall Cluj! (P)

13:51, 09.05.2024 - Pentru cei care se bucura de zilele de primavara și vor sa intampine vara cu entuziasm, brandurile din Iulius Mall au pregatit sugestii interesante pentru completarea garderobei de sezon! Sezonul acesta se poarta relaxarea și stilul quiet luxury, iar catalogul fashion de la Iulius Mall iți ofera inspirația…

S-a grabit sa ramana fara permis. Un aradean, pieton pentru 3 luni de zile

11:51, 09.05.2024 - Comunicat IPJ Arad. Un aradean a ramas fara permisul de conducere dupa ce a depașit viteza legala cu 71 de km/h. In cadrul activitaților de... The post S-a grabit sa ramana fara permis. Un aradean, pieton pentru 3 luni de zile appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

A murit procurorul aradean Pavel Palcu

17:15, 15.04.2024 - Unul dintre cei mai cunoscuți procurori aradeni din ultimii 20 de ani, Pavel Palcu a decedat luni, in jurul orei 14.00, la un centrul de... The post A murit procurorul aradean Pavel Palcu appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Supraturismul aduce taxe noi in tot mai multe destinații de vacanța populare. Expert: „Se cauta foarte mult locurile instagramabile”

08:00, 09.04.2024 - Sezonul vacanțelor vine cu noi taxe pe care turiștii trebuie sa le plateasca, pe langa cazare, mancare și bilete de avion. Recent, Grecia a introdus taxa de clima, insa majoritatea destinațiilor populare printre romani impun taxe menite sa combata turismul excesiv.


Ce parere ai despre aceasta stire?