Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

„Poarta Bahmutului” se clatină sub asaltul Rusiei: Ucrainenii se retrag din Ceasiv Iar. Zelenski acuză ajutorul occidental „prea lent”

Publicat:
„Poarta Bahmutului” se clatină sub asaltul Rusiei: Ucrainenii se retrag din Ceasiv Iar. Zelenski acuză ajutorul occidental „prea lent”

s-au retras din zona estica a orașului , dupa ce rușii au distrus pozițiile fortificate ucrainene aflate pe o inalțime dominanta deasupra canalului Donețul de Nord-Donbas - un obstacol natural care facea dificila inaintarea rusa -, informeaza .

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol si foto: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Forțele ucrainene, forțate sa se retraga din Ceasiv Iar. Zelenski condamna „ajutorul lent” al Occidentului VIDEO

21:16, 04.07.2024 - Trupele Kievului s-au retras din estul orașului Ceasiv Iar, localitate aflata in regiunea Donețk. Volodimir Zelenski spune ca situația este dificila pe front din cauza „ajutorului lent” din partea Occidentului, relateaza The Kyiv Independent.

VIDEO Trump amenința ca va taia ajutorul pentru Ucraina: Zelenski, 'cel mai bun agent de vanzari'

09:31, 17.06.2024 - Donald Trump amenința ca va taia ajutorul pentru Ucraina inainte de a prelua Casa Alba ca președinte ales. Trump a criticat vehement ajutorul american acordat Ucrainei, la un miting electoral in Detroit, pe 15 iunie, scrie The Kyiv Independent.

Razboi in Ucraina, ziua 841: Mutarea periculoasa facuta de Putin in Marea Neagra. Experții militari trag un semnal de alarma - LIVE TEXT

07:26, 14.06.2024 - UPDATE 00.00 - Trupele ruse au inregistrat pierderi „astronomice” in timp ce incercau sa avanseze in regiunea ucraineana Harkov, a declarat un oficial NATO care a vorbit sub protecția anonimatului, in cadrul reuniunii miniștrilor apararii din țarile NATO care a avut loc la Bruxelles, scriu joi The Kyiv…

Cu toate ca a primit permisiunea de a ataca Rusia, Ucraina e tot nemulțumita: ce vrea Zelenski

23:45, 01.06.2024 - Ucrainenii saluta decizia SUA de a le permite sa foloseasca anumite arme occidentale impotriva unor tinte inamice pe teritoriul Rusiei, dar spera ca vor fi ridicate mai multe restrictii in acest sens pentru a evita un numar si mai mare de victime si de oportunitati pierdute in incercarea de a opri agresiunea…

Ucraina poate caștiga razboiul cu banii rușilor. „Sistemul financiar occidental gazduiește mulți bani parcați de oligarhi”

06:05, 14.05.2024 - Ucrainenii ar putea caștiga in timp relativ scurt razboiul daca ar primi activele inghețate ale Rusiei din Occident, circa 300 de miliarde de euro, susține experta Iulia Joja. SUA au trecut o lege care le permite sa faca acest lucru, iar la nivelul UE au fost propuse deja masuri similare.

Ceasiv Iar, ultima reduta. Rușii, la 25 de kilometri de comandamentul ucrainean din Donețk. „Doar dronele ii impiedica sa inainteze”

07:05, 21.04.2024 - Dupa Kiev, Mariupol, Severodonețk, Herson, Bahmut, Robotine ori Avdiivka, pe harta razboiului din Ucraina și-a facut loc un alt nume: Ceasiv Iar, o localitate aflata in prezent intr-unul din cele mai fierbinți puncte de pe linia frontului și  in care mai traiesc acum in jur de 300 de locuitori dintr-un…

Zelenski ignora total recomandarile SUA: Ucrainenii au atacat centrale electrice și un depozit de petrol din Rusia (video foto)

11:55, 20.04.2024 - Guvernatorul regiunii Smolensk din vestul Rusiei a anuntat sambata ca o drona ucraineana a lovit in timpul noptii trecute un depozit de combustibil, provocand un incendiu, in timp ce un atac asupra centrului regional a fost respins, informeaza Reuters, conform Agerpres.

Misiune: Crimeea. Cum au reușit ucrainenii sa cucereasca „Turnurile Boiko” din Marea Neagra și cum ii ajuta in razboiul cu Rusia

18:00, 08.04.2024 - Capacitațile militare ale Rusiei pe cer, pe apa și pe uscat au avut de suferit dupa ce Ucraina a recapatat controlul asupra platformelor de foraj petrolier situate in Marea Neagra in toamna anului trecut, a anunțat serviciile de informații militare ucrainene pe 8 aprilie, potrivit The Kyiv Independent.


Ce parere ai despre aceasta stire?