Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

PNL prezintă data la care sigur NU o să avem alegeri prezidențiale: 'E clar!'

Publicat:
PNL prezintă data la care sigur NU o să avem alegeri prezidențiale: 'E clar!'

Senatorul PNL a declarat marti, despre negocierile din coalitie privind data alegerilor prezidentiale, ca nu o sa avem alegeri pe 15 si 29 septembrie, asta e cat se poate de evident, insa poate exista orice alta varianta din cele trei discutate. Despre o posibila rupere a coalitiei, el a precizat ca liderul PSD este un personaj suficient de experimentat si nu crede ca doreste sa riste stabilitatea Romaniei.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol si foto: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Daniel Fenechiu: Marcel Ciolacu e om serios, nu cred ca doreste sa riste stabilitatea Romaniei

22:46, 25.06.2024 - Senatorul PNL, Daniel Fenechiu, a vorbit despre unul dintre cele mai controversate subiecte ale momentului: alegerile prezidențiale. In contextul negocierilor legate de data organizarii scrutinului și  o posibila rupere a coalitiei, el a precizat ca liderul PSD Marcel Ciolacu este un personaj experimentat,…

Ciolacu i-a cerut public lui Predoiu sa pregateasca proiectul hotararii de guvern pentru prezidențiale

10:50, 21.06.2024 - In debutul ședinței de guvern, premierul Marcel Ciolacu (PSD) a solicitat public ministrului Catalin Predoiu sa pregateasca proiectul hotararii de guvern pentru organizarea alegerilor. Deciziile din coaliția de guvernare au determinat premierul sa solicite vicepremierului și ministrului afacerilor interne…

Blocaj in coaliție! Marcel Ciolacu și Nicolae Ciuca nu au ajuns la niciun consens cu privire la data alegerilor prezidențiale (surse)

22:00, 19.06.2024 - Blocaj in coaliție! Marcel Ciolacu și Nicolae Ciuca nu au ajuns la niciun consens cu privire la data alegerilor prezidențiale. Ședința coaliției s-a terminat, insa nu s-a luat nicio decizie cu privire la data alegerilor prezidențiale, susțin surse politice citate de Antena3 CNN.

Traian Basescu, despre Ciuca și Ciolacu la prezidențiale: Marea greșeala ar fi sa se confrunte. Ce spune despre Mircea Geoana

14:15, 17.06.2024 - Fostul președinte Traian Basescu a declarat, duminica, in cadrul unei emisiuni televizate, ca soluția celor doua partide PSD și PNL ar fi ca cei doi lideri Nicolae Ciuca și Marcel Ciolacu sa mearga in tandem și sa se decide pe cine mizeaza la alegerile parlamentare și respectiv la prezidențiale.

Marcel Ciolacu, despre modificarea datei alegerilor prezidentiale: „Este exclus! Smecheria se opreste la poarta Palatului Victoria”

14:05, 14.06.2024 - Marcel Ciolacu, presedintele PSD, a confirmat din nou faptul ca partidul pe care il conduce va avea candidat propriul pentru alegerile prezidentiale si a precizat ca nu ia in calcul schimbarea datei la care acestea vor avea loc.

VIDEO Mai rezista coaliția sau se rupe inainte de alegerile prezidențiale? Nicolae Ciuca: 'Am mare incredere'

22:36, 06.06.2024 - Președintele PNL Nicolae Ciuca a declarat joi seara, la Antena3 CNN, intrebat daca mai rezista coaliția sau se rupe in cazul in care și el, și Marcel Ciolacu vor candida separat la alegerile prezidențiale, ca este nevoie in continuare de stabilitate.

Ciuca ii sufla in ceafa, Ciolacu palește

08:41, 28.05.2024 - Marcel Ciolacu pretinde ca nu e deranjat de afișele electorale din țara care  il promoveaza intens  pe Nicolae Ciuca, ba, mai mult, premierul avanseaza posibilitatea ca PSD și PNL ca aiba candidat comun la alegerile prezidențiale din septembrie.  Intrebat, la un post tv daca PSD și PNL vor avea candidat…

Ciolacu, intrebat daca a devansat alegerile prezidentiale pentru a-l impiedica pe Geoana sa candideze: „Doamne fereste”

22:51, 14.05.2024 - Președintele PSD, Marcel Ciolacu, se declara convins ca Mircea Geoana va candida la alegerile prezidențiale, dar neaga ca a devansat data scrutinului pentru a-l impiedica pe secretarul general adjunct al NATO sa candideze.


Ce parere ai despre aceasta stire?