Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ploile nu ne lasă: Meteorologii prognozează pentru astăzi precipitații și temperaturi de până la +34°C

Publicat:
Ploile nu ne lasă: Meteorologii prognozează pentru astăzi precipitații și temperaturi de până la +34°C

Polile nu ne lasa. Meteorologii ne promit și pentru astazi, 8 iunie, ca predominant in a doua parte a zilei, pe arii extinse vor cadea ploi de scurta durata insoțite de descarcari electrice.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol si foto: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Ploi și naduf in prima zi de weekend: Meteorologii prognozeaza pentru astazi precipitații și temperaturi de pana la +34°C

10:40, 08.06.2024 - Polile nu ne lasa. Meteorologii ne promit și pentru astazi, 8 iunie, ca predominant in a doua parte a zilei, pe arii extinse vor cadea ploi de scurta durata insoțite de descarcari electrice.

Vreme insorita cu tendința de innorare: Meteorologii anunța o zi fara precipitații și temperaturi placute

07:15, 25.05.2024 - Vremea in Moldova se anunța predominant insorita astazi, cu o tendința de innorare spre seara. Conform Serviciului Hidrometeorologic de Stat, se așteapta o zi fara precipitații semnificative.

Zi insorita cu tendința de innorare: Meteorologii prognozeaza o zi uscata și temperaturi placute

07:15, 17.05.2024 - Astazi, Moldova se bucura de o zi predominant insorita, cu o ușoara tendința de innorare spre seara. Conform Serviciului Hidrometeorologic de Stat, este de așteptat ca vremea sa ramana uscata pe tot parcursul zilei.

O zi de primavara perfecta: Meteorologii prognozeaza soare și temperaturi placute, dar cu innorari spre seara

07:15, 11.05.2024 - Vremea in Moldova se anunța predominant insorita astazi, cu o tendința de innorare spre seara. Conform Serviciului Hidrometeorologic de Stat, exista o posibilitate redusa de precipitații, fara așteptari de ploi semnificative.

Cer noros și vreme stabila: Meteorologii prognozeaza o zi uscata și calma, cu temperaturi in creștere

07:15, 09.05.2024 - Astazi, Moldova se afla sub un cer predominant noros, cu o tendința generala de vreme stabila. Conform Serviciul Hidrometeorologic de Stat, nu se așteapta precipitații semnificative, iar acest aspect domina prognoza meteo pentru ziua de astazi.

Nori și temperaturi de primavara: Meteorologii prognozeaza o zi fara precipitații semnificative

07:11, 26.04.2024 - Vremea in Moldova se menține predominant noroasa astazi, cu o tendința generala de acoperire a cerului. Conform Serviciul Hidrometeorologic de Stat, se așteapta o zi cu o probabilitate scazuta de precipitații.

HARTA. Ploile pun stapanire pe aproape toata țara. ANM a emis și un cod galben de vreme rea la munte

10:21, 23.04.2024 - Meteorologii au anunțat ploi in majoritatea regiunilor tarii, pana miercuri dimineata, dar si precipitatii mixte la munte. De asemenea, au emis un cod galben de precipitatii insemnate cantitativ pentru Muntii Banatului, Carpatii Meridionali si de Curbura si pentru zona de deal a Olteniei.

Cum va fi vremea pana in 6 mai 2024: De cand revin ploile și ce temperaturi ne așteapta. Prognoza meteo de la ANM, pentru urmatoarele patru saptamani

16:01, 07.04.2024 - Cum va fi vremea pana in 6 mai 2024: De cand revin ploile și ce temperaturi ne așteapta. Prognoza meteo de la ANM, pentru urmatoarele patru saptamani Cum va fi vremea pana in 6 mai 2024: De cand revin ploile și ce temperaturi ne așteapta. Prognoza meteo de la ANM, pentru urmatoarele patru saptamani…


Ce parere ai despre aceasta stire?