Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ploile abundente fac PRĂPĂD în Canada. Peste 1.500 de case au fost ÎNGHIŢITE DE PUHOAIE

Publicat:

Ploile abundente fac prapad in orasul Windsor din estul Canadei.

Peste 1.500 de case au fost inghitite de puhoaie, iar drumurile au fost inundate. Localnicii din zona au fost evacuați. 

Ploile nu mai contenesc deja de trei zile. Fortele de ordine se tem ca mai multe rauri ar putea iesi din albii.

Echipajele de salvatori sustin ca aproape 2.500 de localnici le-au solicitat ajutorul. Potrivit meteorologilor, vremea rea se va mentine si in urmatoarele zile.

Share pe G+ OK VK

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Max Verstappen, laude pentru echipa dupa a treia sa victorie consecutiva in Canada: „Am fost la varf cu deciziile luate”

13:00, 10.06.2024 - Triplul campion mondial Max Verstappen, 26 de ani, s-a impus din nou in Marele Premiu al Canadei, bifand al treilea succes la rand intr-o cursa apasata de condițiile meteo schimbatoare. El a fost urmat de Lando Norris și George Russell, cel care a smuls primul podium al sezonului pentru Mercedes. Max…

Formula 1: Surpriza in Canada - George Russell, pole-position pentru Mercedes

10:00, 09.06.2024 - George Russell va pleca din pole-position in Marele Premiu de Formula 1 al Canadei. Pilotul celor de la Mercedes va fi urmat de Max Verstappen (RedBull) și cei doi piloți de la McLaren: Lando Norris și Oscar Piastri.

DN2 blocat parțial de noroi in urma ploilor abundente

10:30, 29.05.2024 - In aceasta dimineața, DN2 E85 se confrunta cu blocaje parțiale cauzate de noroi și aluviuni aduse de ploile abundente. Incidentul s-a produs la granița dintre județele Buzau și Vrancea, unde ploile au transportat pamant și resturi vegetale de pe campuri, ajungand pe șosea, in special in zona acostamentului…

Gavin Buchan, ambasadorul Canadei in Romania: „Vor fi mai puțini romani care vor emigra in Canada“ EXCLUSIV

06:05, 30.04.2024 - Intr-un interviu exclusiv pentru „Adevarul”, Gavin Buchan, ambasadorul Canadei in Romania, Bulgaria și Moldova a vorbit despre motivele pentru care crede ca o sa scada numarul romanilor care vor sa emigreze in Canada, despre impresiile privind Romania și cooperarea economica romano-canadiana.

Principalele companii aeriene din Dubai si-au reluat programul complet de zboruri dupa ploile abundente care au lovit regiunea

20:40, 20.04.2024 - Principalele companii aeriene din Dubai si-au reluat programul complet de zboruri dupa ce ploi abundente au lovit Emiratele Arabe Unite si tarile invecinate, provocand haos pe aeroportul din Dubai, relateaza BBC preluat de Rador Radio Romania.

Ninsori in Maramureș. Prapad in Romania dupa caderea brusca a temperaturilor. Grindina, Puhoaie și Vijelii.foto

20:30, 17.04.2024 - Romania se confrunta cu fenomene meteorologice extreme in urma unei scaderi rapide a temperaturilor, care a adus grindina, puhoaie și vijelii in mai multe zone, inclusiv in pitorescul județ Maramureș. Profita acum : Oferta de nerefuzat Oferta de nerefuzat  la President Hotel & Resort**** din Baile Felix…

Franta va juca meciuri amicale cu Luxemburg si Canada inainte de EURO 2024

20:15, 16.04.2024 - Nationala Frantei va juca meciuri amicale impotriva reprezentativelor Luxemburgului si Canadei, pe teren propriu, inainte de EURO 2024, a anuntat marti Federatia franceza de fotbal (FFF), scrie AFP, potrivit Agerpres.Partida Franta - Luxemburg se va disputa pe 5 iunie la Metz.


Ce parere ai despre aceasta stire?