Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Plăcintă cu spanac și brânză sărată. O rețetă simplă și uimitor de gustoasă

Publicat:

O noua rețeta de placinta poate ajunge pe masa voastra de Paște. Placinta cu spanac și branza sarata este o surpriza placuta pana și pentru cei mai pretențioși. Se face dupa o rețeta simpla, iar rezultatul este savuros.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Spuma de capșuni. Rețeta clasica e cea mai simpla și gustoasa

19:26, 27.06.2024 - Spuma de capșuni ramane o adevarata delicatesa, apreciata pentru simplitatea și savoarea sa. Rețeta clasica imbina cu maiestrie prospețimea acestor fructe de sezon cu o textura fina și o aroma dulce.

Rețeta de placinta prajita cu branza feta a lui Horia Manea. Este aromata, delicioasa și trebuie sa o incerci neaparat

10:25, 21.06.2024 - Horia Manea de la Star Matinal a venit cu o rețeta surpriza pentru telespectatori! Daca vrei sa gatești un desert perfect pentru vara, racaros, delicios și aromat, placinta prajita cu branza feta este o alegere incredibila! Se gatește ușor și au nevoie de puține ingrediente, dar suficiente pentru un…

Chef Richard Abou Zaki a pariat pe o rețeta simpla, dar extrem de gustoasa! Ce rețeta i-a adus victoria in al cincilea battle

16:20, 10.05.2024 - Chef Richard Abou Zaki este o adevarata enciclopedie de rețete și iși merita din plin steaua Michelin pe care o deține. Al cincilea battle l-a caștigat, in mod surprinzator, cu o rețeta extrem de simpla, dar gustoasa.

Ce sa faci cu restul de friptura de miel ramas de la Paște. Rețeta pentru cea mai delicioasa și simpla rulada din carne

12:56, 07.05.2024 - Cei mai mulți romani pregatesc foarte multa mancare de sarbatori, iar dupa constata ca nu a fost consumata in totalitate. Iata cum poți folosi resturile de friptura de miel de la masa de Paște! Iți prezentam o ețeta de rulada delicioasa cu care nu vei da greș!

Rețeta de prajitura cu miere și branza. Desertul ideal pentru masa de Paște

23:55, 02.05.2024 - Cu sarbatorile de Paște apropiindu-se cu pași repezi, gospodinele cauta mereu noi și delicioase opțiuni pentru a imbogați masa festiva. Va prezentam o rețeta delicioasa de prajitura cu miere și branza. Desert ideal pentru zilele de sarbatoare.

Cea mai simpla pasca pe care o poți face. Rețeta: amesteci 4 ingrediente și bagi totul la cuptor

13:55, 01.05.2024 - Cu doar patru ingrediente și puțin timp petrecut la cuptor, poți pregati cea mai simpla pasca. Fiind atat de ușor de facut, aceasta rețeta este ideala pentru oricine dorește sa se bucure de tradiție, fara a petrece prea multa vreme in bucatarie. Preparat ideal pentru Paște.

Rețeta de pasca fara aluat. Preparat delicios care se prepara foarte simplu

23:21, 30.04.2024 - Pasca cu branza fara aluat este de fapt… cheesecakeTradiția ca pe masa de Paște sa se afle și pasca vine de la evrei. Legenda spune ca aceștia, grabindu-se sa plece spre Egipt, nu au mai avut timp sa dospeasca aluatul pentru a face paine și astfel a luat naștere pasca. Pentru evrei, acest preparat se…

Retete traditionale de Paste: Pasca, nelipsita de pe mesele romanilor

19:45, 27.04.2024 - Ne apropiem cu pasi repezi de sarbatorile Pascale, iar asa cum se obisnuieste in casele credinciosilor, bucatele traditionale, ce sunt uzual gatite de priceputele gospodine nu pot lipsi. Alaturi de cozonac si oua incondeiate, se afla pasca, un dulce mult indragit de romani. Reteta traditionala de pasca…


Ce parere ai despre aceasta stire?