Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Pizza canadiană: Degete de brânză cu usturoi

Publicat:
Pizza canadiană: Degete de brânză cu usturoi

 Degetele de usturoi sunt un produs alimentar popular in toata . Chiar daca arata ca o pizza, degetele de usturoi sunt taiate in fașii sau degete in loc sa fie taiate in felii ca o pizza obișnuita. Felul de mancare consta din aluat de pizza care este acoperit cu branza, unt de usturoi și patrunjel. The post Pizza canadiana: Degete de branza cu usturoi first appeared on .

Citeste articolul mai departe pe informatia-zilei.ro…  

Sursa articol si foto: informatia-zilei.ro


Stiri pe aceeasi tema

Socotelile din spatele datei prezidențialelor

00:05, 21.06.2024 - De ani de zile politica merge pe contrasens cu realitatea sociala și economica. Nu a existat guvern in ultimii 30... The post Socotelile din spatele datei prezidențialelor first appeared on Informatia Zilei .

AVERTIZARE ANM Canicula Extinsa in Romania

09:30, 19.06.2024 - Potrivit ANM, in zilele viitoare valul de caldura va persista in cea mai mare parte a tarii, iar disconfortul termic se va mentine accentuat. The post AVERTIZARE ANM Canicula Extinsa in Romania first appeared on Informatia Zilei .

STUDIU Satu Mare al 6 lea oraș cu cel mai mare preț la pizza

17:55, 30.05.2024 - Pentru ca se apropie 1 Iunie și vacanța de vara, clubulcopiilor.ro a realizat un studiu pentru a determina prețul mediu pentru o pizza in Romania, concentrandu-se pe orașele reședința de județ (plus București). The post STUDIU Satu Mare al 6 lea oraș cu cel mai mare preț la pizza first appeared on Informatia…

Gafe „inteligente”: AI Google recomanda oamenilor „sa puna lipici in branza de pe pizza și sa manance pietre”

11:05, 26.05.2024 - Inteligența Artificiala folosita de Google le recomanda oamenilor sa puna lipici in branza pentru pizza și sa manance pietre, acestea fiind doar doua dintre gafele sesizate de utilizatori.

POSTURI TAIATE Ministrul Veștea anunța ca a taiat 800 de posturi

14:25, 15.05.2024 - Ministerul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Administratiei si institutiile din subordinea acestuia au asigurate sumele necesare functionarii pana la sfarsitul anului,... The post POSTURI TAIATE Ministrul Veștea anunța ca a taiat 800 de posturi first appeared on Informatia Zilei .

Khachapuri, placinta cu branza din Georgia

14:06, 18.04.2024 - Khachapuri, o paine savuroasa umpluta cu branza, este un fel de mancare emblematic pentru Georgia, apreciat ca o gustare sau o masa completa. Adesea cumparat de la chioșcurile stradale, acesta variaza in forma și conținut, cele mai populare soiuri fiind Imeretian (rotund) și Adjaran (deschis, cu un…

Bori-Bori: Supa Paraguayana cu galuște de porumb și branza

07:05, 17.04.2024 - Bori-bori este o supa paraguayana nutritiva cu carne, galuște de faina de porumb și branza, și legume, perfecta pentru incalzirea zilelor reci. The post Bori-Bori: Supa Paraguayana cu galuște de porumb și branza first appeared on Informatia Zilei .

FAMILIA REGALA De ce ii e frica regelui Charles III de usturoi

14:15, 13.04.2024 - Familia Regala are acces la cele mai bune și mai complicate bucatarii din lumea. Cu toate acestea, exista patru alimente pe care Regele Charles, și Regina Camilla nu le-ar manca niciodata acasa sau in timpul angajamentelor. The post FAMILIA REGALA De ce ii e frica regelui Charles III de usturoi first…


Ce parere ai despre aceasta stire?