Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Piure de spanac cu lapte și usturoi. O rețetă gata în mai puțin de jumătate de oră

Publicat:

Daca te-ai saturat de piureul clasic de cartofi, ar trebui sa incerci și piureul de spanac. Este absolut delicios, mai ales in combinație cu lapte și usturoi. Aceasta rețeta va fi, cu siguranța, pe placul tuturor. Unde mai pui ca este gata in mai puțin de 30 de minute?! Iata cum sa il prepari, pas cu pas!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rețeta de tarta cu ciuperci și spanac. Simplu și rapid pentru un pranz delicios

16:01, 15.05.2024 - Odata cu creterea temperaturilor apetitul scade. Cu toate acestea corpul are nevoie de nutrienți in fiecare zi. O rețeta simpla de tarta sarata este ideala pentru a-ți recapata energia intr-o zi de vara.

Cel mai bun piure de cartofi are un mare secret. Rețeta asta te va cuceri pe loc, nu te mai saturi mancand

16:10, 10.05.2024 - Piureul de cartofi este una dintre cele mai apreciate garnituri, iar gospodinele il gatesc de fiecare data cu mare drag. De regula, piureul merge de minune langa un șnițel de pui sau o friptura delicioasa de porc. Mai jos va prezentam cea mai buna rețeta de piure de cartofi! Așa va ieși delicios și…

Pipiridzi tangasiti, mancarea ”aromanilor saraci” care a ajuns la moda in restaurantele fancy/ Rețeta originala a deliciului care e gata in mai puțin de-o ora: Doar patru ingrediente, poți sa-l savurezi și cald, și rece

12:00, 02.05.2024 - ”Pipiridzi tangasiti” sau, așa cum o sa-i gasești mai degraba pe internet, ”piperchi țargasiti” este o mancare tradiționala din bucataria veche a aromanilor (adica romanii vechi, nu un popor separat), care a ajuns astazi la moda in restaurantele din Capitala, alaturi de shakshuka, celebrul mic dejun…

Reteta originala de mici de la Cocosatu’ - Care este ingredientul secret

13:11, 27.04.2024 -  Pentru prepararea celebrilor mititei ai nevoie de urmatoarele ingrediente: carne de vita, piper macinat, cimbru uscat, ienibahar, coriandru, chimion turcesc, anis stelat (flori uscate sub forma de stele), bicarbonat de sodiu, zeama de lamaie, ulei, usturoi.Mod de preparareDaca vreti ca micii sa va…

Temperatura ideala la care se coace cozonacul, dezvaluita de marii bucatari. Pașii de urmat pentru un preparat pufos și frumos rumenit

22:10, 25.04.2024 - Ce trebuie sa știi despre temperatura ideala de coacere a cozonaculuiDincolo de ingredientele alese cu grija și tehnica de framantare, temperatura la care coaceți cozonacul este esențiala pentru succesul final al acestui desert. Iata cateva reguli de baza:- Cozonacul trebuie copt la o temperatura cuprinsa…

Temperatura ideala la care se coace cozonacul, dezvaluita de marii bucatari. Pașii de urmat pentru un preparat pufos și frumos rumenit

12:05, 25.04.2024 - Ce trebuie sa știi despre temperatura ideala de coacere a cozonaculuiDincolo de ingredientele alese cu grija și tehnica de framantare, temperatura la care coaceți cozonacul este esențiala pentru succesul final al acestui desert. Iata cateva reguli de baza:- Cozonacul trebuie copt la o temperatura cuprinsa…

Temperatura ideala la care se coace cozonacul, dezvaluit de marii bucatari. Urmeaza pașii ca sa te bucuri de un preparat pufos și frumos rumenit

12:01, 25.04.2024 - Ce trebuie sa știi despre temperatura ideala de coacere a cozonaculuiDincolo de ingredientele alese cu grija și tehnica de framantare, temperatura la care coaceți cozonacul este esențiala pentru succesul final al acestui desert. Iata cateva reguli de baza:- Cozonacul trebuie copt la o temperatura cuprinsa…

Rețeta de mochi. Desert tradițional japonez. Cum il poți prepara simplu

18:00, 18.04.2024 - Prima atestare a desertului dateaza inca din anul 794. Acest desert era destinat, in principal, luptatorilor samurai. Ei aveau nevoie de un aliment consistent și foarte hranitor care sa le ofere sațietate pentru o perioada lunga de timp, dar care sa fie și ușor de transportat.In Japonia Antica, mochi…


Ce parere ai despre aceasta stire?