Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Pisicile lui Hemingway şi-au PIERDUT LIBERTATEA. Justiţia americană şi-a spus cuvântul

Publicat:

Aproximativ 50 de pisici - multe dintre ele fiind urmase ale pisicii albe cu sase degete la fiecare labuta Snowball, pe care celebrul scriitor o primise in dar in 1935 - traiesc de zeci de ani in deplina libertate in acest muzeu.
Departamentul american pentru Agricultura a cerut insa in urma cu mai multi ani ca administratorii muzeului sa instaleze garduri pentru tine pisicile inchise.

"Cu totii ar trebui sa fim norocosi si fericiti asa cum sunt ele acum", a declarat , directorul muzeului.
Una dintre cele mai populare atractii turistice…

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Guvernul SUA spune ca Julian Assange, eliberat printr-un acord cu justiția americana, „a pus oameni in pericol”

23:50, 26.06.2024 - Guvernul Statelor Unite a susținut, miercuri, ca fondatorul WikiLeaks, Julian Assange, in prezent liber dupa un acord cu justitia americana, „a pus oameni in pericol” facand publice mii de documente confidentiale in anii 2010.

Julian Assange, liber, dupa un acord cu justiția americana

09:40, 26.06.2024 - Julian Assange, fondatorul WikiLeaks, a pledat miercuri culpabil de incalcarea Legii americane privind spionajul in fata unui tribunal din Insulele Mariane de Nord, un arhipelag american din Pacific, in cadrul unei audieri la finalul careia a fost declarat ‘liber’ de catre judecator.Un avion privat…

Ce a decis justiția americana in legatura cu activele complotistului Alex Jones

08:00, 15.06.2024 - Un judecator american a aprobat vineri lichidarea activelor personale ale complotistului Alex Jones pentru a rambursa despagubirile de aproximativ 1,5 miliarde de dolari pe care le datoreaza familiilor victimelor unui atac armat intr-o scoala, a informat presa americana, scrie AFP, citat de AGERPRES.

Elon Musk, indignat, furios și dezamagit de justiția americana: 'Cum poate fi condamnat un fost președinte pentru o banalitate?!'

15:25, 31.05.2024 - Elon Musk a criticat joi verdictul care a facut din Donald Trump primul fost președinte american condamnat penal, patronul Tesla susținand ca procesul a fost motivat politic, informeaza The Daily Beast.

Fratii Micula impotriva Romaniei: justiția americana le da dreptate celor doi afaceriști

07:10, 16.05.2024 - O curte federala de apel din Statele Unite a respins cererea statului roman de punere in aplicare a deciziilor Curtii de Justitie a Uniunii Europene (CJUE) privind despagubirile pe care le cer frații Micula, conform Profit.ro.

Brian Wilson, membru fondator al grupului Beach Boys, sufera de dementa si a fost plasat sub tutela de justitia americana

15:16, 12.05.2024 - Cantaretul Brian Wilson, membru fondator al grupului Beach Boys, sufera de dementa si a fost plasat sub tutela de justitia americana, la cererea familiei sale, informeaza AFP, citat de Agerpres.

Protest in Piata Victoriei. „Justitia nu este de partea noastra”

08:50, 13.04.2024 - Un protest este programat sambata, incepand cu ora 19:00, in Piata Victoriei din Bucuresti fata de modul in care este judecat procesul in caree este inculpat Vlad Pascu, soferul drogat care a accidentat mortal doi tineri la 2 Mai anul trecut. Protestul este organizat de asociatia „Tanarul de azi, schimbarea…


Ce parere ai despre aceasta stire?