Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Piramida din Antarctica, formațiunea care stârnește puternice dezbateri - Video

Publicat:

Un varf in forma de piramida din muntele Ellsworth din Antarctica alimenteaza de cel puțin șapte ani tot felul de teorii ale conspirației care implica extratereștri și civilizații antice, scrie odditycentral.com.

Imagini din satelit ale unui varf de munte in forma de piramida din Antarctica au aparut pentru prima data pe internet in 2016. Masurand 2 kilometri patrați in fiecare direcție la baza sa, un design care amintește de piramidele egiptene, structura geologica a devenit instantaneu sursa de inspirație pentru tot felul de teorii ale conspirației.

CITESTE SI Ne apropiem de cea mai importanta…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Romania, sub cod galben de furtuni puternice! Care sunt zonele unde natura se va dezlanțui | FOTO

11:25, 22.07.2024 - Dupa caldura sufocanta din ultima perioada, specialiștii Administrației de Meteorologie anunța ca ploile vor pune stapanire pe mai multe zone din Romania, mai ales in a doua parte a zilei. Care sunt județe vizate și unde va ploua torențial la inceput de saptamana.

Tentativa de asasinat asupra lui Trump. Social media inundata cu teorii ale conspirației. Ce urmaresc „acceleraționiștii“?

16:56, 14.07.2024 - Dupa tentativa de asasint de sambata asupra lui Donald Trump, partizanii de stanga și de dreapta inarmeaza atacul și raspandesc minciuni mai repede decat pot jurnaliștii sa ofere fapte pentru a le contracara, scrie The Guardian.

Macron ataca cele mai puternice țari din NATO: 'Ei se opun ca Ucraina sa adere in alianța!'

16:55, 09.07.2024 - In timp ce forțele armate rusești avanseaza, Kievul cere tot mai mult sa fie primit in NATO și cere mai mult sprijin de la aliați. Acum, inaintea summitului din SUA, președintele francez a anunțat cine sunt cei din alianța cei care se opun Kievului.

COD GALBEN in Maramures. Urmeaza doua zile de ploi torențiale, vant și vijelii puternice

10:25, 01.07.2024 - Incepand de marți, 2 iulie, va intra in vigoare o avertizare cod galben. In intervalul marți ora 10.00 – miercuri, ora 10.00, in sudul Banatului, Oltenia, Transilvania, cea mai mare parte a Munteniei și Moldovei, local in Maramureș, precum și la munte, vor fi perioade cu instabilitate atmosferica. Aceasta…

O femeie este acuzata ca și-a ucis iubitul polițist. Cazul a declașat un val de teorii ale conspirației și a captivat toata țara

15:15, 24.06.2024 - In ultimele opt saptamani, un juriu din Massachusetts, SUA, a trebuit sa se gandeasca daca o femeie de 44 de ani, Karen Read, și-a ucis iubitul ofițer de poliție, intr-un act de violența domestica, sau daca fapta i-a fost inscenata de autoritațile corupte care incercau sa ascunda crima.

AMERICA Afișarea celor zece porunci in școlile publice din Louisiana starnește dezbateri

00:05, 21.06.2024 - Autoritațile din Louisiana au impus afișarea Celor Zece Porunci in salile de clasa din școlile publice, declanșand controverse legate de separația dintre biserica și stat, in timp ce in alte știri locale și naționale au fost raportate cazuri juridice neobișnuite și probleme culturale. The post AMERICA…

Noi studii alarmante despre impactul devastator al tehnologiei asupra sanatații umane. Adevar ascuns sau teorii ale conspirației?

02:40, 20.06.2024 - In ultimul deceniu s-a discutat mult despre dovezile privind efectele nocive pe plan biologic ale radiațiilor electromagnetice neionizante (EMF) și ale radiațiilor de radiofrecvența (RFR) provenite de la tehnologiile fara fir. Zece noi studii detaliaza riscurile pentru sanatate ale 5G, arata o analiza…

Se schimba vremea: 'Cupola de foc' asupra Romaniei, dar revin și furtunile extrem de puternice

20:30, 16.06.2024 - Temperaturile cresc din nou maine si va fi foarte cald in jumatatea de sud a Romaniei, pe alocuri caniculara in Oltenia si Muntenia, unde si disconfortul termic va fi in crestere. De asemenea vor reveni in forța și furtunile extrem de puternice, informeaza Rador Radio Romania.


Ce parere ai despre aceasta stire?