Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Pilotul britanic Lewis Hamilton şi-a prelungit contractul cu echipa de Formula 1 Mercedes AMG

Publicat:

Pilotul britanic , de sapte ori campion mondial, si-a prelungit contractul cu echipa de Formula 1 Mercedes AMG, informeaza motorsport,com, potrivit news.ro.

Precedenta intelegerea a expirat la finalul anului 2020, iar noul contract este valabil doar pentru sezonul 2021.

"Sunt incantat sa incep al noualea sezon alaturi de colegii mei de la Mercedes. Echipa noastra a realizat lucruri incredibile impreuna si asteptam cu nerabdare sa ducem succesul nostru si mai departe, in timp ce cautam continuu sa ne imbunatatim, atat pe pista, cat si in afara ei. Sunt la fel de hotarat…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

George Russell a dominat ultima sesiune de antrenamente libere a Grand Prix-ului Marii Britanii

15:50, 06.07.2024 - Pilotul britanic George Russell (Mercedes) a dominat cea de-a treia si ultima sesiune de antrenamente libere cronometrate din cadrul Grand Prix-ului Marii Britanii la Formula 1, desfasurata sambata la Silverstone.

F1: Lewis Hamilton s-a impus in sesiunea a doua a antrenamentelor libere inaintea MP al Spaniei

20:25, 21.06.2024 - Pilotul britanic Lewis Hamilton (Mercedes) s-a impus vineri seara in cea de-a doua sesiune de antrenamente libere inaintea Marelui Premiu al Spaniei, etapa a 10-a a Campionatului Mondial de Formula 1, pe circuitul de la Montmelo.

Noi informații de la Formula 1. Alex Albon a prelungit contractul cu Williams. Postarea facuta pe rețelele de socializare

14:30, 15.05.2024 - Au aparut noi informații de la Formula 1. In perioada 15-17 va avea loc Marele Premiu Emilia Romagna, Circuitul Imola din Italia, iar piloții de curse sunt pregatiți pentru a pune mana pe trofeu.

Pilotul Alexander Albon si-a prelungit contractul cu echipa Williams

13:45, 15.05.2024 - Pilotul thailandez Alexander Albon si-a prelungit "pe mai multi ani" contractul cu echipa de Formula 1 Williams, pentru care concureaza din 2022, a anuntat miercuri team-ul britanic, citat de AFP.

Formula 1: Max Verstappen a castigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei

11:05, 20.04.2024 - Pilotul olandez al echipei Red Bull, Max Verstappen, a castigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, disputata sambata dimineata. Verstappen i-a invins pe Lewis Hamilton (Mercedes) si Sergio Perez (Red Bull). Au urmat cele doua Ferrari, cu monegascul Charles Leclerc in fata spaniolului Carlos…

Formula 1: Max Verstappen nu a prins podiumul in calificarile cursei sprint de la MP al Chinei

11:25, 19.04.2024 - Max Verstappen (campionul mondial en-titre) va pleca de pe locul 4 in prima sursa sprint a sezonului, cea contand pentru Marele Premiu al Chinei. Cel mai bun timp a fost stabilit de Lando Norris (McLaren), englezul fiind urmat de Lewis Hamilton (Mercedes) și Fernando Alonso (Aston Martin).

F1: Fernando Alonso si-a prelungit contractul cu Aston Martin

11:45, 12.04.2024 - Fernando Alonso, dublu campion mondial de Formula 1 (2005, 2006), si-a prelungit contractul cu Aston Martin cel putin pana la sfarsitul sezonului 2026, a anuntat joi echipa cu sediul la Silverstone (Anglia), punand astfel capat zvonurilor despre plecarea pilotului spaniol, informeaza AFP, potrivit Agerpres

Pilotul favorit sa-i fie coechipier lui Max Verstappen la RedBull in 2025

13:55, 09.04.2024 - ​Este agitație mare pe piața transferurilor din Formula 1 dupa ce Lewis Hamilton a ales sa plece la Scuderia Ferrari. S-a eliberat un loc important la Mercedes, dar speculații au existat și despre viitorul coechipier al lui Max Verstappen la RedBull.


Ce parere ai despre aceasta stire?