Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Pieton iresponsabil, la un pas sa-si piarda viata

Publicat:

Pieton iresponsabil, la un pas sa-si piarda viata Un batran de 82 de ani a fost la un pas sa-si piarda viata duminica seara, dupa ce a incercat sa treaca neregulamentar strada.

Potrivit politistilor, el a fost lovit din plin de un sofer de 22 de ani, care circula pe strada Timisului, înspre strada Plevnei.

"Victima, din Cluj-Napoca, în calitate de pieton, s-ar fi angajat în traversarea neregulamentara a strazii, prin loc nemarcat sau semnalizat", a transmis Inspectoratul de Politie Judetean Cluj.

Politistii continua cercetarile pentru stabilirea tuturor împrejurarilor…

Citeste articolul mai departe pe ziuadecj.ro…  

Sursa articol: ziuadecj.ro


Stiri pe aceeasi tema

Pieton lovit de mașina pe strada Frasinet

15:15, 29.06.2024 - Traficul se desfașoara dirijat pe strada Frasinet din municipiului Buzau, din cauza unui accident rutier. Din primele date, un autovehicul ar fi surprins și accidentat un pieton. Revenim cu detalii.

Polițiștii locali au fost chemați in Micalaca, unde oamenii au gasit o grenada pe strada Abrud

15:16, 28.06.2024 - In data de 27 iunie, polițiștii locali au intervenit in cartierul Micalaca, unde a fost gasita o grenada pe strada Abrud, care a fost ulterior... The post Polițiștii locali au fost chemați in Micalaca, unde oamenii au gasit o grenada pe strada Abrud appeared first on Special Arad · ultimele știri din…

Accident pe strada Unirii din Cluj-Napoca: O mașina și o motocicleta s-au ciocnit - FOTO

10:05, 19.06.2024 - Un accident rutier a avut loc pe strada Unirii, din cartierul Gheorgheni, astazi, 18 iunie, in jurul orei 09:30.Urmarile accidentului au fost surprinse de catre alți șoferi din trafic și postate pe o rețea de socializare.In urma accidentului, partea din fața a mașinii a fost avariata.Vom reveni cu detalii...Citește…

Tanar din Dorohoi, reținut de polițiști dupa ce a batut un batran in plina strada

12:25, 18.06.2024 - Tanar din Dorohoi, reținut de polițiști dupa ce a batut un batran in plina strada Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Dorohoi – Biroul de Investigații Criminale au emis ordonanța de reținere, pentru 24 de ore, pe numele unui tanar de 31 de ani, din aceeași localitate, cercetat sub aspectul comiterii…

Un batran de 87 de ani a murit seara trecuta lovit de o mașina pe o strada din Arad

09:30, 18.05.2024 - Un barbat de 87 de ani a murit, in noaptea de vineri spre sambata, dupa ce a fost lovit de o mașina pe o strada din Arad. Polițiștii afc cercetari pentru a stabili cum s-a produs accidentul.

Scandal monstru pe o strada din Balteni, județul Dambovița. Polițiștii au intervenit cu focuri de avertisment

22:35, 28.04.2024 - Un scandal in care au fost implicate mai multe persoane a avut loc duminica pe o strada din localitatea Balteni, județul Dambovița. Pentru aplanarea conflictului au fost trase focuri de avertisment. Șase persoane au fost ranite.

Accident grav in Sibiu. Copil de 3 ani, lovit pe o strada din localitatea Șelimbar VIDEO

23:30, 15.04.2024 - Un copil in varsta de 3 ani a patruns pe carosabil, in localitatea Șelimbar, județul Sibiu, micuțul fiind lovit de o mașina, luni noaptea. Copilul a fost transportat la spital.Polițiștii rutieri din Sibiu intervin la un accident produs pe strada Doamna Stanca, din Șelimbar.„Din primele cercetari efectuate…


Ce parere ai despre aceasta stire?