Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Piesa nouă Daryah – “Dac-ar fi”!

Publicat:

In perioada sarbatorilor de iarna, tanara interpreta din Moldova, Daryah, lanseaza prima balada de dragoste din repertoriul ei – “Dac-ar fi”. Cu 2 piese la activ (“Umbre de cindva” si “”), aceasta a hotarat ca noul single sa fie o balada romantica, pe alocuri nostalgica.

Dupa spusele lui Daryah, versurile piesei ar putea exprima emotii din trecut, demult apuse, dar care au fost ca o experienta buna de viata.

La fel, interpreta pastrat aceeași colaborare cu EL Radu și . In aceste zile piesa a avut o lansare…

Citeste articolul mai departe pe bravonet.ro…  

Sursa articol: bravonet.ro


Stiri pe aceeasi tema

Deși profitul net a scazut, vanzarile Purcari Wineries au crescut cu 11% in trimestrul 1

19:56, 15.05.2024 - Principalul producator de vin din CEE, cu operațiuni in Moldova și Romania, Purcari Wineries – BVB: WINE, a anunțat ca veniturile grupului au crescut cu 11% in primul trimestru al acestui an, ajungand la 81,6 milioane lei. EBITDA a crescut cu 9%, la 23,1 milioane lei in T1, marcand o marja de 28%. Profitul…

Frumusețea in detalii: un fotograf a surprins imagini spectaculoase ale primaverii in Moldova

19:10, 13.05.2024 - Alex Dimitrov a realizat o serie de fotografii care reflecta frumusețea naturii moldovenești. Lucrarile demonstreaza trezirea naturii, diversitatea gradinilor inflorite și a micilor lor locuitori. In fiecare fotografie, viața este in plina desfașurare.

Aurora boreala deasupra Orheiului Vechi

11:20, 11.05.2024 - In noaptea de 10-11 mai, in Moldova a putut fi observat un fenomen natural rar - aurora boreala provocata de o furtuna magnetica. Același cer a fost observat și de locuitorii din Romania, Ucraina, Kazahstan, Rusia și alte țari. Аurora boreala roșie a mai fost observata in Moldova in noiembrie 2023.…

Dorin Recean pleaca din Moldova, pe 9 mai: La ce eveniment va participa premierul

17:35, 08.05.2024 - Dorin Recean pleaca din țara, pe 9 mai. Premierul va participa maine la cea de-a 10-a ediție a conferinței de investiții din Europa Centrala și de Est, care va avea loc in Romania. Anunțul a fost facut de purtatorul de cuvant de la Guvern, Daniel Voda.

Ce s-a intimplat cu vinzatorul de GNL american pentru Moldova

12:25, 06.05.2024 - Noul terminal de GNL din Alexandroupolis, Grecia, va incepe operațiunile comerciale cu intirziere. Acesta este vazut ca o noua sursa de gaz pentru țarile din Europa de Est, inclusiv Moldova, pentru a-și reduce dependența de combustibilul rusesc. „Din cauza unei probleme tehnice pe care am intimpinat-o…

Reteta pas cu pas a ciorbei de miel pentru sarbatorile de Paste

14:15, 03.05.2024 - Ciorba de miel este o specialitate culinara romaneasca preparata din sira, coastele si sau maruntaiele de miel. Se gasesc multe variatii in pregatirea ei in diferitele regiuni ale Romaniei in Moldova se prepara "borsul de miel" . Multe gospodarii casnice au propriile lor retete.Aceasta ciorba se pregateste…

(video) Cleopatra Stratan, senzuala intr-un nou clip, alaturi de un alt artist din Moldova: „Inchide ușa, ia și hainele din urma ta”

20:20, 29.03.2024 - Cleopatra Stratan și Cristian Porcari au lansat piesa „Inchide ușa”, care se vrea a fi hit. Este o piesa de dragoste, care transmite trairi și sentimente profunde prin fiecare vers cantat, scrie SHOK.md .

(video) Cleopatra Stratan, senzuala intr-un clip, alaturi de un alt artist din Moldova: „Inchide ușa, ia și hainele din urma ta”

20:11, 29.03.2024 - Cleopatra Stratan și Cristian Porcari au lansat piesa „Inchide ușa”, care se vrea a fi hit. Este o piesa de dragoste, care transmite trairi și sentimente profunde prin fiecare vers cantat, scrie SHOK.md .


Ce parere ai despre aceasta stire?