Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Peste 80% dintre europeni ar vrea să șteargă definitiv ceva postat de ei în 2021 pe rețelele sociale

Publicat:

​​82% dintre europeni și-ar dori sa poata șterge definitiv ceva postat în 2021 pe profilul lor de socializare, arata un studiu realizat de Kaspersky, firma ruseasca de securitate IT.

Citește mai departe și comenteaza pe StartupCafe.ro...

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un tanar din Iași s-a dat singur de gol pe rețelele sociale, dupa ce a comis 9 spargeri in 90 de minute

12:05, 27.06.2024 - Un tanar și-a caștigat notorietatea de „campion” al hoților din Iași dupa ce a comis 9 spargeri in doar 90 de minute. El și-a dus la indeplinire escapada purtand aceleași haine care se vad in pozele sale de profil de pe Facebook și TikTok, ceea ce a facilitat identificarea sa de catre anchetatori.

Nou joc criminal pe rețelele sociale: Un baiat de 12 ani a murit sufocat, dupa ce s-a legat cu o curea de pat

18:55, 19.06.2024 - Tragedie fara seaman, dupa ce un baiat de 12 ani s-a legat cu o curea de patul sau, dintr-o provocare in joaca, și a murit. Investigațiile sunt in curs de desfașurare, iar anchetatorii cred ca este vorba despre o noua provocare venita pe rețelele de socializare.

A fost lansata platforma #nofake. Romanii o pot folosi ca sa raporteze deepfake-urile de pe rețelele sociale

13:00, 17.05.2024 - Ministrul Cercetarii, Inovarii si Digitalizarii, Bogdan Ivan, a anuntat, vineri, lansarea platformei #nofake, prin care poate fi raportat continutul inadecvat de pe retelele sociale - falsuri digitale, continut denigrator, dezinformari si manipulari.

Statele UE cer reguli pentru influenceri și un „cod etic” pentru activitatea pe rețelele sociale

18:35, 14.05.2024 - Ministrii culturii din statele UE au cerut marti la o reuniune a Consiliului European masuri pentru incurajarea unui comportament responsabil in randul influencerilor activi pe retelele sociale si dezvoltarea unor organisme sau mecanisme de reglementare a activitatilor acestora, inclusiv un „cod etic”.

Utilizatorii site-urilor de știri din SUA sunt tot mai neimplicați pe rețelele sociale. Care este motivul

15:56, 22.04.2024 - Retragerea Meta din zona politica a dus la picajul implicarii utilizatorilor pentru postarile presei si ale partidelor aflate in campanie. Asta in timp ce compania castiga mai multi bani din reclame electorale, potrivit News.ro. 

Marina SUA a ajuns ținta glumelor pe rețelele sociale

23:25, 16.04.2024 - Marina SUA a ajuns ținta glumelor și criticilor pe rețelele sociale dupa ce a postat o fotografie cu un ofițer care ținea in mina o arma cu luneta pusa invers. Dupa ce i s-a semnalat eroarea, Marina a retras fotografia și a anunțat ca va avea loc o instrucție militara suplimentara. Imaginea postata…

Organizatorii Eurovision reacționeaza dupa ce reprezentanta Israelului a primit amenintari pe rețelele sociale

16:45, 10.04.2024 - Organizatorii concursului Eurovision au transmis ca sunt „inacceptabile” toate „campaniile directionate pe retelele de socializare” impotriva artistilor participanti, in contextul in care au fost deja proferate mai multe amenintari la adresa cantaretei care reprezinta Israelul.


Ce parere ai despre aceasta stire?