Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Peste 60 de ani de dezbateri prezidențiale americane. Cele mai importante momente

Publicat:

Intre marea gafa a lui , remarcile lui despre varsta sa și faptul ca i-a cerut lui sa „taca”.  Mai mult de șase decenii de dezbateri prezidențiale americane au lasat o lunga lista de momente memorabile, dintre care AFP prezinta o selecție. Kennedy-Nixon, 26 septembrie 1960 A fost […] The post Peste 60 de ani de dezbateri prezidențiale americane. Cele mai importante momente first appeared on Ziarul National .

Citeste articolul mai departe pe enational.ro…  

Sursa articol: enational.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cele mai mari trei publicații americane ii cer lui Biden sa renunțe la cursa prezidențiala

14:15, 29.06.2024 - Beatris Ionița (www.b1tv.ro) Cele mai mari trei publicații americane ii cer lui Biden sa renunțe la cursa prezidențiala. Consiliul editorial al prestigiosului cotidian american The New York Times i-a cerut, vineri, președintelui Joe Biden sa se retraga din cursa pentru Casa Alba. Aceasta solicitare…

Prima dezbatere electorala Trump-Biden. Principalele declarații și momente-cheie

07:00, 28.06.2024 - Presedintele SUA, democratul Joe Biden, s-a confruntat cu contracandidatul sau republican in cursa pentru Casa Alba, Donald Trump, in prima dezbatere televizata din aceasta campanie electorala, cu mai putin de jumatate de an inainte de scrutin.

Stoltenberg: SUA vor ramane un „aliat solid” in cadrul NATO, indiferent de rezultatul alegerilor americane

18:36, 27.06.2024 - SUA vor ramane un „aliat solid” in cadrul NATO, indiferent de rezultatul alegerilor americane, a afirmat joi secretarul general al Aliantei, Jens Stoltenberg, cu cateva ore inainte de prima dezbatere intre Joe Biden si Donald Trump, informeaza AFP.

Criptomonedele devin o forța in alegerile prezidențiale din SUA! Donald Trump poate salva tehnologia de la Joe Biden (opinie)

11:40, 27.06.2024 - Criptomonedele devin o forța in alegerile prezidențiale din SUA! In popularul serial HBO Game of Thrones , alianțele au fost adesea de scurta durata și fluide. Multe dintre marile case au schimbat alianțele pe masura ce cautarea lor nesfarșita pentru putere a continuat.

Alegeri prezidențiale SUA: Ce s-a schimbat in sondaje dupa condamnarea lui Donald Trump

19:20, 09.06.2024 - Dupa luni de sondaje in statele cheie care aratau ca fostul președinte Trump se indreapta catre victorie in alegerile prezidențiale din SUA, din luna noiembrie, Joe Biden are motive de optimism. Cursa pentru Casa Alba pare sa se schimbe dupa condamnarea penala a lui Donald Trump in dosarul Stormy Daniels.

Putin susține ca pentru Rusia nu conteaza cine va castiga alegerile prezidențiale din SUA. „Nu credem ca se va schimba ceva”

21:55, 05.06.2024 - Presedintele rus Vladimir Putin a declarat ca nu se asteapta la nicio schimbare in relatia ruso-americana, indiferent cine va fi castigatorul alegerilor prezindentiale din noiembrie in SUA - Joe Biden sau Donald Trump.

Marile posturi americane cer duel televizat intre Biden si Trump

22:55, 10.04.2024 - Cele cinci principale posturi de televiziune din SUA pregatesc o scrisoare comuna prin care le vor solicita presedintelui american in functie, democratul Joe Biden, si virtualului sau contracandidat republican Donald Trump sa participe la dezbateri televizate, in contextul speculatiilor conform carora…


Ce parere ai despre aceasta stire?