Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Peste 250 de manifestanţi arestaţi la Moscova, după o demonstraţie împotriva lui Putin

Publicat:

Politia a precizat ca 263 de persoane au fost arestate pentru "tulburarea ordinii publice", ei avand asupra lor cutite si arme cu gloante de cauciuc. Un jurnalist al postului de radio , , a scris pe Twitter ca a fost arestat si a postat un video dintr-o duba a politiei, precizant ca majoritatea persoanelor retinute aveau 20 de ani. El a fost apoi retinut. Politia rusa a retinut deja sambata zeci de persoane in timpul unui mars anu (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cadavre pe strazile din capitala Kenyei, la un miting impotriva creșterii taxelor. Politia a tras in protestatari

17:55, 25.06.2024 - Sunt violențe extreme in Kenya, dupa protestele care au izbucnit in capitala Nairobi. In fața Parlamentului țarii s-au adunat numeroși protestatari, revoltați de intenția guvernanților de a majora unele taxe

Rusia – Ucraina, ziua 841: Casa Alba denunța crimele ruse impotriva copiilor

09:36, 13.06.2024 - Statele Unite au acuzat din nou Moscova ca transfera copii ucraineni in Rusia dupa invadarea Ucrainei, dintre care unii sunt oferiti spre adoptie.“Acest lucru este josnic, ingrozitor”, a declarat consilierul pentru securitate nationala al Casei Albe, Jake Sullivan, citat intr-un comunicat, adaugand…

Moscova il ironizeaza pe președintele Franței dupa infrangerea de la europarlamentare: „Francezii il resping pentru ca a incurajat razboiul impotriva Rusiei”

20:56, 10.06.2024 - Decizia șocanta a președintelui francez Emmanuel Macron de a convoca alegeri parlamentare in urma infrangerii zdrobitoare a partidului sau in sondajele de opinie din UE, precum și succesul extremei drepte in țarile de pe continent, au ținut prima pagina a ziarelor.

Stoltenberg acuza China ca ajuta Rusia in razboiul impotriva Ucrainei. „Nu poti sa mergi in ambele directii”

13:26, 25.05.2024 - Sprijinul Chinei pentru Moscova este un factor crucial in razboiul Rusiei impotriva Ucrainei, a declarat secretarul general al NATO Jens Stoltenberg intr-un interviu acordat ziarului german Welt am Sonntag.

De ce trimișii lui Putin in Republica Moldova au fost ignorați la parada rusa de la Moscova ANALIZA

20:50, 12.05.2024 - Participarea lui Ilan Șor, Evghenia Guțul și a Marinei Tauber la parada de 9 mai de la Moscova arata ca blocul Victorie este acum principala forța politica pe care mizeaza Kremlinul pentru destabilizarea Chișinaului.

Adevarul despre Moscova lui Putin, dezvaluit de un vlogger roman din Rusia. „Va spun dupa 20 de ani de trai aici“ VIDEO

09:40, 27.04.2024 - Moscova este orașul care, tradițional, nu voteaza cu Putin și cu partidul acestuia, o perla a Rusiei, cel puțin la prima vedere, dar cu o mulțime de defecte. O spune un vlogger roman care traiește acolo de 20 de ani și analizeaza aceasta metropola.

Acțiune masiva, cu colaborarea Europol și FBI, pentru anihilarea unui „supercartel” al drogurilor din Europa

17:15, 23.04.2024 - 23 de persoane suspectate ca lucreaza pentru șeful incarcerat al unui cartel european al drogurilor care controleaza o mare parte a vanzarilor de cocaina din Europa au fost arestați. Printre cei arestați se numara polițiști de rang inalt. Poliția bosniaca a facut raiduri in zeci de locații și a arestat…

Documentul intern care expune razboiul hibrid al Rusiei impotriva Occidentului. Scopul lui Vladimir Putin: „sa scoata SUA din joc” și „sa distruga NATO”

14:00, 19.04.2024 - Un document intern prezentat angajaților din Ministerul rus de Externe la cateva zile de la promulgarea ultimului concept de politica externa al Moscovei și obținut de Washington Post (WaPo) releva direcțiile razboiului hibrid al Rusiei impotriva Occidentului.Planurile Ministerului rus de ExterneMinisterul…


Ce parere ai despre aceasta stire?