Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Peste 200 de zile de criză politică în Spania. Partidele nu ajung la consens

Publicat:

Partidul liberal spaniol Ciudadanos a anunțat marți ca nu va forma un guvern de coaliție cu conservatorul , lasând totuși poarta deschisa unei abțineri ce îi permite premierului care își încheie mandatul sa formeze un guvern dupa mai mult de 200 de zile de blocaj, relateaza AFP.

''Nu vom face parte din guvernul'' lui , aflat la putere din 2011, a declarat presei liderul Ciudadanos, , dupa o reuniune cu Rajoy.

''Nu vom susține acest guvern'', a insistat el, excluzând ipoteza potrivit…

Citeste articolul mai departe pe antena3.ro…  

Sursa articol: antena3.ro


Stiri pe aceeasi tema

Este proiectul european in criza, sau intr-un moment de salutara luciditate? Cateva reflecții dupa alegerile pentru legislativul comunitar

09:05, 17.06.2024 - La recentele alegeri pentru Parlamentul European s-a produs o breșa vizibila a dreptei zise „extreme” in arhitectura de putere continentala. Sa luam un pahar cu apa rece și sa ne racorim un pic, pentru a putea vedea mai clar peisajul politic real in care ne aflam. Prima observație e ca baza creștin-democrata…

VIDEO Gheorghe Flutur face o criza de nervi, in ședința PNL: Ai vandut partidul! Gata, s-a umplut paharul!

10:01, 13.06.2024 - Prim-vicepreședintele PNL, Gheorghe Flutur, a pierdut, in mod total neașteptat, alegerile pentru șefia CJ Suceava. Intr-o ședința cu mai mulți lideri județeni ai PNL, Gheorghe Flutur a avut o adevarata criza de nervi, in cadrul careia a acuzat ca a fost tradat și ”ai vandut partidul”.

Rezultate alegeri europarlamentare 2024. Va putea extrema dreapta sa influențeze cu adevarat politica viitoare a UE?

15:00, 10.06.2024 - Partidele naționaliste din Europa au profitat in alegerile pentru Parlamentul European de nemulțumirea alegatorilor in legatura cu spirala prețurilor, migrația și costul tranziției ecologice, iar acum vor incerca sa iși transpuna caștigurile de locuri in influența asupra politicii UE.

POLITICO: Europa se inclina spre dreapta, condusa de Franta

08:16, 10.06.2024 - Partidele de centru-dreapta si de extrema-dreapta vor obtine cel mai mare numar de locuri la alegerile de duminica din Uniunea Europeana in cele mai populate natiuni: Germania, Franta, Italia, Spania si Polonia, relateaza POLITICO.

Criza politica in plin razboi, in Israel - Se cere dizolvarea Parlamentului

19:20, 30.05.2024 - Partidul lui Benny Gantz, membru al cabinetului de razboi israelian, a depus joi un proiect de lege pentru dizolvarea parlamentului si convocarea alegerilor anticipate, transmite AFP, potrivit Agerpres.

Claudiu Tarziu: Politica AUR e una a iubirii. Cei care ni se impotrivesc sunt dusmanii dragostei

16:30, 20.05.2024 - „Europa intreaga trece printr-o mare cumpana, intr-un moment in care e nevoie ca aparatorii patriei romane sa se uneasca si sa lupte impreuna, dincolo de toate diferentele, dincolo de toate animozitatile, dincolo de orice ar putea sa ne desparta, cu gandul numai la ceea ce ne poate uni. Si ce ne poate…

Rotația guvernelor arunca Bulgaria in criza politica și constituționala

07:05, 05.04.2024 - Principiul rotației guvernelor, ca soluție de compromis extrema, face parte din definirea tuturor posibilitaților atunci cand se așeaza intr-o majoritate o formula de Mare Coaliție, cu doua partide sau alianțe complet nemiscibile.

Nicolae Ciuca a anticipat izbucnirea razboiului din Ucraina: Nu foarte mulți au crezut

06:40, 29.03.2024 - Nicolae Ciuca, lider PNL și președinte al Senatului, susține ca a anticipat izbucnirea razboiului din Ucraina, iar „nu foarte mulți l-au crezut”. Declarațiile au fost facute in cadrul unei intervenții televizate, in cadrul careia Nicolae Ciuca a precizat și motivele care au dus la formarea coaliției…


Ce parere ai despre aceasta stire?