Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Peste 10 milioane de britanici au primit prima doză de vaccin anti-COVID-19

Publicat:

Mai mult de 10 milioane de persoane au primit o prima doza de vaccin anti-COVID-19 in , a anuntat miercuri ministrul sanatatii, , transmite Reuters.

'Aceasta este o borna cu o semnificatie imensa in efortul nostru national impotriva acestui virus', a subliniat Hancock pe Twitter, potrivit agerpres.ro.

Citește și: (FPTR) da carțile pe fața: ‘Pierderile pana acum, constatate, sunt de peste 7 miliarde euro la nivel de industrie hoteliera și HoReCA. Nu am primit niciun sprijin, din contra, foarte multe discuții, fara valoare’

Guvernul

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Peru, credit de 300 de milioane de euro de la banca germana KfW pentru transformarea digitala

23:10, 06.07.2024 - Guvernul din Peru a declarat sambata ca va primi un credit de pana la 300 de milioane de euro de la banca germana KfW Development Bank pentru a cheltui pe un program de transformare digitala, scrie Reuters, potrivit mediafax.

Focar de E.coli in Marea Britanie. Cel putin un om a murit din cauza unei variante periculoase a bacteriei

22:20, 27.06.2024 - O epidemie de E.coli este in curs de desfasurare in Marea Britanie, iar o persoana a murit, a anuntat. joi, 27 iulie, Agentia de Securitate Sanitara (UKHSA). Numarul total de cazuri confirmate a crescut la 275, relateaza agenția Reuters, citata de News.ro.UKHSA a declarat ca a identificat doua persoane…

Datele personale a zeci de mii de pacienti din Marea Britanie au fost publicate pe dark web. Hackerii cer 50 de milioane de dolari: „Dați vina pe guvernul vostru!”

14:10, 21.06.2024 - Atacul cibernetic a provocat haos in Marea Britanie, dupa ce o grupare de hackeri a spart sistemele IT ale unui centru de analiza a sangelui si le-a facut inutilizabile. Datele personale a zeci de mii de pacienti au fost publicate pe dark web.

O nava destinata cazarii politistilor la summitul G7, confiscata pentru conditii improprii la bord. Guvernul de la Roma a platit 6 milioane de euro pentru inchiriere

20:10, 12.06.2024 - O nava unde urmau sa fie cazati peste 2.000 de politisti care asigura securitatea summitului G7 din Italia a fost confiscata, miercuri, in urma unor reclamatii privind conditiile improprii de la bord, transmite Reuters, citata de Agerpres.Nava Mykonos Magic a fost ancorata in portul Brindisi din sudul…

Marea Britanie anunța ca zborurile de expulzare a solicitanților de azil vor incepe in 23 iulie

15:15, 03.06.2024 - Guvernul britanic a anunțat ca intenționeaza sa inceapa deportarea solicitanților de azil in 23 iulie, potrivit unor documente prezentate luni, deși acest program controversat depinde de victoria partidelor conservatoare ale premierului Rishi Sunak la viitoarele alegeri, scrie Reuters, potrivit mediafax.

Au scazut exporturile de cereale din Ucrainei

16:21, 10.05.2024 - Ministerul Agriculturii ucrainean a anunțat! Exporturile de cereale ale Ucrainei de la inceputul sezonului 2023/2024 si pana in prezent au ajuns la 42,91 milioane de tone metrice, comparativ cu 42,94 milioane de tone in perioada similara a sezonului anterior, arata datele transmise vineri de Ministerul…

Studiu post-Covid: Doua milioane de britanici sufera de simptomele de lunga durata

17:00, 25.04.2024 - Doua milioane de persoane din Anglia si Scotia continua sa sufere din cauza simptomelor generate de COVID-19 de lunga durata, iar activitatile zilnice desfasurate de 381.000 dintre ele sunt mult limitate din aceasta cauza, potrivit unui studiu oficial publicat joi, informeaza Reuters, conform Agerpres.

Piratii somalezi au primit 5 milioane de dolari ca sa elibereze o nava

15:05, 14.04.2024 - Piratii somalezi au eliberat duminica dimineata devreme o nava sechestrata, MV Abdullah, si echipajul sau format din 23 de persoane, dupa ce a fost platita o rascumparare de 5 milioane de dolari, potrivit a doi dintre pirati, relateaza Reuters.


Ce parere ai despre aceasta stire?