Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Personajul negativ din "Sărmana Maria" la 16 ani de la difuzarea telenovelei. Cum arată ACUM Soraya

Publicat:

Din cauza problemelor pe care i le crea Mariei, Soraya, jucata de , a ramas in istoria telenovelelor drept unul dintre cele mai detestate caractere din lumea hispanica, potrivit perfecte.ro. Soraya a ramas cunoscuta nu doar pentru rautatea ei, ci si pentru anumite replici acide pe care multi dintre hispanici inca le folosesc.

La 16 ani de la difuzarea telenovelei "", are 37 de ani, este la fel de frumosa si continua sa joace atat in seriale latino-americane, cat si pe scenele marilor teatre din Mexic.

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Mexic a invins Jamaica in grupa B de la Copa America

09:46, 23.06.2024 - Mexic a invins Jamaica cu 1-0, sambata, la Houston, Texas, in grupa B de la Copa America, in timp Venezuela a trecut de Ecuador, scor 2-1, conform news.ro.Singurul gol al meciului de la Houston a fost marcat de Gerardo Arteaga, in minutul 69.

O femeie a dat Netflix in judecata pentru defaimare, dupa ce a fost identificata cu personajul negativ din „Baby Reindeer”

13:50, 07.06.2024 - O femeie din Marea Britanie a depus joi o plangere pentru defaimare impotriva platformei Netflix, cerand despagubiri de 170 de milioane de dolari pentru ca, pretinde ea, a fost portretizata prin personajul violent si manipulator din "Baby Reindeer".

Celebrul arbitru Ioan Igna, care a fluierat la Mondialul din Mexic din 1986, a implinit 84 de ani

16:21, 05.06.2024 - Ioan Igna, omul care a arbitrat la turneul final al Campionatului Mondial din Mexic 1986, la Campionatul European din Germania 1988 si la Olimpiada de la Seul 1988, a fost celebrat de Universitatea Politehnica, la implinirea varstei de 84 de ani.

„Am ieșit pozitiv la un test antii-doping”. Dezvaluirea facuta de Mihaela Buzarnescu. „M-au intrebat tot ce am mancat, cat, unde”

11:55, 24.05.2024 - In varsta de 36 de ani și fost numar 20 mondial, Mihaela Buzarnescu a dezvaluit intr-o emisiune la GSP un episod in care a fost testata pozitiv in timpul unui turneu care a avut loc in pandemie, in 2021, la Guadalajara, in Mexic. Situația a fost clarificata insa rapid.

RECORD NEGATIV Romania, a patra luna la rand tara cu cea mai ridicata inflatie din UE

08:16, 19.05.2024 - Rata anuala a inflatiei in Uniunea Europeana a ramas stabila, la 2,6% in luna aprilie, insa Romania este... The post RECORD NEGATIV Romania, a patra luna la rand tara cu cea mai ridicata inflatie din UE first appeared on Informatia Zilei .

Premiera in Romania. In Ghermanești, Ilfov, a fost instalat un limitator ce ii oprește doar pe șoferii care incalca indicațiile privind viteza

13:10, 06.05.2024 - Satul Ghermanești din comuna ilfoveana Snagov a devenit prima localitate din Romania in care a fost montat un limitator de viteza inteligent. Sistemul are senzori care identifica viteza de la distanța și ii lasa sa treaca doar pe cei care respecta limita de viteza, relateaza TVR Info.Zona in care a…

Trump, nepotrivit sa viziteze Ucraina

06:45, 11.04.2024 - Donald Trump, candidat republican la presedintia Satelor Unite, considera ca nu este potrivit sa viziteze Ucraina in acest moment deoarece nu detine o functie, a declarat miercuri echipa sa de campanie, dupa ce presedintele Volodimir Zelenski l-a indemnat sa vina in vizita, informeaza Reuters. Presedintele…

NASA va realiza mai multe experimente in timpul eclipsei totale de soare pentru a studia atmosfera

22:55, 05.04.2024 - Administratia Nationala Aeronautica si Spatiala (NASA) din Statele Unite va efectua mai multe experimente stiintifice pentru a studia atmosfera superioara in timpul eclipsei totale de soare din 8 aprilie, care va putea fi vazuta in unele zone din Mexic, Statele Unite si Canada, a declarat pentru EFE


Ce parere ai despre aceasta stire?