Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Perfectă pentru sărbători – Prăjitură delicioasă cu nuci. Fără făină, fără zahăr și fără coacere

Publicat:

Vrei un desert sanatos și delicios? Iata o rețeta de prajitura cu nuci și crema de ciocolata și ananas. Ingrediente: Blat: – 2 maini nuci, – 1 mana smochine și jumatate curmale – 7 lingurig fulgi de ovaz – cardamon. Procesați toate ingredientele la blender. Puneți intr-o tava și bagați la congelator pana faceți urmatorul strat. Crema de ciocolata: – 250 gr. caju – carob, – 3 linguri indulcitor – 4 linguri ulei de cocos Procesați toate ingredientele la blender. Adaugați peste blat și bagați din nou la congelator pana faceți urmatorul strat. Crema de ananas: 150g caju, 1/3 ananas, – indulcitor –…

Citeste articolul mai departe pe ampress.ro…  

Sursa articol: ampress.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cat zahar se pune la vișinata pentru a obține aroma perfecta. Cantitatea ideala pentru un kilogram de fructe

12:30, 06.07.2024 - Vișinata este un lichior tradițional romanesc, apreciat pentru gustul sau dulce-acrișor și aroma intensa de vișine. Prepararea acestui lichior necesita o atenție deosebita la cantitatea de zahar folosita, pentru a obține echilibrul perfect intre dulceața și aroma. In acest articol, vom detalia modul…

Oua, lapte și faina: 3 ingrediente pentru 3 rețete delicioase

15:05, 11.06.2024 - Aceste ingrediente sunt magice și, pentru ca sunt (aproape) intotdeauna la indemana, puteți improviza rețete grozave in cel mai scurt timp (cu condiția sa adaugați uneori și cateva ingrediente suplimentare).Oua, lapte și faina: pofta de clatite?Iubim clatitele și asta știe toata lumea. Pot fi adaptate…

Muschiulet de porc fraged cu mix de salata

00:06, 17.05.2024 - Ingrediente: 1 muschiulet de porc de 500 gr, sare, piper, cimbru, 2 catei de usturoi, 1 punga mix de salata, 1 ceapa rosie, cuburi din branza preferata, ulei, otet balsamic Mod de preparare: Faceti mici gauri si impanati muschiul de porc cu felii de usturoi. Trageti muschiuletul de porc in tigaie, cate…

Rețeta de prajitura Seara de Mai 

16:56, 11.05.2024 - Aceasta prajitura se topește in gura, oferind un blat pufos și o umplutura delicioasa de ciocolata. Iata cum poți prepara aceasta minunație chiar și ca incepator in bucatarie.(sursa:https://www.delicatese.net/). Ingrediente pentru blat: 4 oua 1 cana (200 ml) zahar pudra 1 cana faina 3 linguri pudra…

Ce faci cu albușurile care iți raman de la preparatele de sarbatori? / Rețeta simpla cu fructe, potrivita in orice sezon

15:10, 03.05.2024 - De obicei la sarbatori, dar nu numai, raman albușuri de la diverse rețete, cum ar fi maioneza sau cozonacii. In loc sa le arunci, le poți transforma rapid intr-o prajitura cu fructe, care ii va incanta pe toți. Ai nevoie de vreo 6 albușuri. Daca nu ți-au ramas atatea de data asta, poți sa le pastrezi…

Tiramisu cu sos de capsuni

00:05, 26.04.2024 - Ingrediente: 5 oua, 250 g mascarpone, 300 g capșuni, 100 ml apa, 23 pișcoturi, 7 linguri zahar, 1 lingurita esenta de vanilie, sare Mod de preparare: Se spala casunile, se curata si se taie felii. Se pun intr-un vas, cu apa si doua linguri de zahar, si se fierb cinci minute. Se mixeaza cu un mixer vertical…

Temperatura ideala la care se coace cozonacul, dezvaluita de marii bucatari. Pașii de urmat pentru un preparat pufos și frumos rumenit

12:05, 25.04.2024 - Ce trebuie sa știi despre temperatura ideala de coacere a cozonaculuiDincolo de ingredientele alese cu grija și tehnica de framantare, temperatura la care coaceți cozonacul este esențiala pentru succesul final al acestui desert. Iata cateva reguli de baza:- Cozonacul trebuie copt la o temperatura cuprinsa…

Prajitura cu dovleac și crema de branza

01:00, 12.04.2024 - Aceasta prajitura are un blat umed. Crema de branza ii potențeaza gustul și ii ofera un plus de savoare. Daca ești fan Carrot Cake, cu siguranța aceasta prajitura va fi pe gustul tau. Este un desert rapid, perfect pentru un rasfaț de weekend. Blat cu dovleac: 200 ml ulei 315 gr. zahar 200 gr. oua (aprovimativ…


Ce parere ai despre aceasta stire?