Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Pentru Ramona Olaru, gesturile mici contează! Asistenta TV, tratată ca o „prințesă” de un bărbat misterios / PAPARAZZI

Publicat:

Ramona Olaru știe cum sa se bucure de compania persoanelor dragi din viața ei. Spunem asta pentru ca asistenta TV a fost surprinsa alaturi de un barbat misterios, in timp ce luau masa la un restaurant din Capitala.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tragedie pe un șantier din capitala: Un barbat a murit la locul de munca, fiind electrocutat in timpul unor lucrari de betonare

12:35, 26.06.2024 - Un muncitor și-a pierdut viața la locul de munca in urma unei electrocutari in timp ce lucra pe un șantier din suburbia municipiului Chișinau. Incidentul a avut loc pe 6 iunie atunci cand echipa executa lucrari de betonare și folosea o pompa auto cu braț, in zona de protecție a unei linii electrice…

Carmen Grebenișan iubește din nou? Cum au surprins-o paparazzi alaturi de un barbat misterios

13:01, 25.06.2024 - Carmen Grebenișan are o vara plina, pe care și-o imparte intre proiectele sale și cateva vacanțe. Recent, influencerul s-a intors dintr-o croaziera, iar in prezent se afla in București.

Mario Iorgulescu scapa de pedeapsa de 13 ani și 8 luni de inchisoare pentru ca a ucis un barbat in timp ce conducea beat și drogat

15:00, 20.06.2024 - Pedeapsa de 13 ani și 8 luni de inchisoare primita de Mario Iorgulescu dupa accidentul mortal pe care l-a provocat in 2019 sub influența alcoolului și drogurilor a fost anulata de Curtea Suprema. Joi, judecatorii au decis ca faza apelului trebuie rejudecata la Curtea de Apel din Capitala.

Breaking | Prima persoana reținuta in dosarul morților de la Spitalul Sf. Pantelimon

18:30, 05.06.2024 - Parchetul de pe langa Tribunalul București a reținut miercuri, 5 iunie, o asistenta de la Spitalul Sfantul Pandelimon din Capitala, in dosarul morților suspecte de pe secția ATI.Potrivit structurii de parchet, asistenta a fost audiata ca martor la Serviciul Omorori.

Alerta in Capitala! Un barbat amenința ca se sinucide, intenționand sa sara de pe o cladire

18:50, 09.05.2024 - O situație de criza a fost declanșata in Capitala in aceasta dupa-amiaza, in momentul in care un barbat in varsta de 36 de ani a amenințat ca se va sinucide, intenționand sa sara de la etajul unei parcari din Sectorul 2. Alerta a fost data catre Poliția Capitalei – Secția 9, prin intermediul apelului…

Barbat macelarit, infașurat in covor și aruncat in Lacul Morii. Criminalul, adus Romania dupa 33 de ani, din Germania

15:46, 17.04.2024 - Un barbat din Sri Lanka, condamnat in Romania la 19 ani de inchisoare pentru omor, urmeaza sa fie adus in țara din Germania pentru a-și ispași pedeapsa. El a fost gasit vinovat pentru uciderea unui cetațean strain in Capitala, in anul 1991, și pentru aruncarea trupului in Lacul Morii.

Accident cumplit in Piața Unirii din București! Un barbat a murit / FOTO

09:16, 10.04.2024 - Un accident cumplit s-a produs in aceasta dimineața, pe data de 10 martie 2024, in Piața Unirii din București. Un barbat in varsta de 35 de ani a murit. Iata ce s-a intamplat pe strada Halelor din Capitala!


Ce parere ai despre aceasta stire?