Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Pentru a supravieţui, Putin trebuie să amplifice războiul

Publicat:

Mobilizarea partiala a armatei ruse si "referendumurile" din estul Ucrainei, organizate pe fuga, sunt dovezi de slabiciune. Putin si-a facut calcule gresite si zeci de mii de rusi platesc cu viata pentru asta.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO Donald Trump: Condițiile lui Putin pentru incetarea focului in Ucraina 'nu sunt acceptabile'

08:06, 28.06.2024 - Razboiul din Ucraina nu ar fi avut loc niciodata daca Statele Unite ar fi avut un "lider", i-a spus joi Donald Trump presedintelui Joe Biden in cursul dezbaterii lor de la Atlanta, criticand totodata cheltuielile pentru ajutorul militar acordat Ucrainei, in timp ce presedintele in exercitiu Joe Biden…

Nigel Farage, apostolul Brexit, ii canta in struna lui Putin: „Occidentul a provocat razboiul din Ucraina“

11:20, 22.06.2024 - Liderul Partidului Reformei (Reform UK, dreapta populista), Nigel Farage, a susținut ca invazia Ucrainei de catre Rusia este o consecința a expansiunii continue spre est a Uniunii Europene și a NATO.

Kremlinul, tradat din interior. Care e cea mai mare slabiciune a armatei ruse și de ce se teme Putin cel mai tare

07:10, 30.05.2024 - Un colonel rus dezvaluie o slabiciune majora a armatei lui Putin care lupta in sudul Ucrainei și este de parere ca liderii de la Kiev au capacitatea de a exploata acest punct nevralgic, dand astfel Moscovei o lovitura devastatoare.

Rusia amenința Occidentul dupa ce Marea Britanie a dat unda verde Ucrainei sa atace teritoriul rus. „E o escaladare directa”

18:00, 03.05.2024 - Rusia lanseaza noi amenințari dupa ce Emmanuel Macron și David Cameron au facut anunțuri care dau noi forțe Ucrainei. Purtatorul de cuvant al lui Putin, Dmitri Peskov, a afirmat, vineri, ca președintele Franței continua o tendința periculoasa, dupa ce a repetat ideea ca Parisul ar putea trimite soldați…

Dmitri Medvedev, furios ca americanii dau Ucrainei un ajutor de 61 de miliarde de dolari: „Doresc Statelor Unite sa se cufunde intr-un razboi civil!”

13:20, 21.04.2024 - Vicepreședintele Consiliului de Securitate al Rusiei, Dmitri Medvedev, a avut o reacție furioasa dupa ce Camera Reprezentanților Congresului SUA a aprobat un pachet de proiecte de lege care include asistența militara pentru Ucraina, Israel și Taiwan. Medvedev a scris pe Telegram despre ajutprul de 61…

Apropiat al lui Putin, alarmat de dronele „extrem de periculoase” ale Ucrainei VIDEO

14:35, 12.04.2024 - Dronele ucrainene grele atacand in tandem cu FPV-urile se dovedesc „extrem de periculoase” pentru forțele rusești de pe campul de lupta, a observat fostul șef al agenției spațiale ruse intr-o postare Telegram, relateaza Newsweek.

Ministrul german al apararii l-a comparat pe Putin cu Hitler: „A spus ca nu se va opri nici dupa ce se termina razboiul din Ucraina”

10:45, 12.04.2024 - Ministrul german al apararii, Boris Pistorius, a comparat razboiul pe care Rusia il poarta impotriva Ucrainei cu anexarea teritoriului Sudeților din Cehoslovacia de catre Germania nazista in 1938 și a avertizat ca Europa trebuie sa se pregateasca de un atac la scara larga al rușilor.

Drapelul imperial promovat de Putin ca simbol al „Noii Rusii” a fost declarat extremist in Republica Moldova

14:55, 05.04.2024 - Drapelul imperial promovat de Putin ca simbol al „Noii Rusii” și utilizat tot mai des in ultimii ani de organizatii nationaliste din Rusia, precum si in regiunile ocupate ale Ucrainei, a fost declarat extremist pe teritoriul Republicii Moldova printr-o decizie luata de Judecatoria Chisinau, la solicitarea…


Ce parere ai despre aceasta stire?