Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Pentru a proteja pădurile, Sri Lanka interzice importul de drujbe și închide fabricile de cherestea

Publicat:

"I-a dat ordin administratiei sa interzica importurile de drujbe incepand de saptamana viitoare", a declarat joi Sirisena, in timpul unei conferinte asupra mediului, potrivit aceleiasi surse.

Cu aceasta ocazie, presedintele srilankez si-a facut publica determinarea de a lupta impotriva taierilor ilegale de paduri si de a creste acoperirea forestiera a tarii sale de la 28% cat este in prezent la 31% in urmatorii zece ani.

In urma cu patru luni, Sirisena, care este si ministru al Mediului, i-a obligat pe toti cei care folosesc drujbe sa le inregistreze la politie, ceea ce a…

Citeste articolul mai departe pe dcnews.ro…  

Sursa articol: dcnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

IMPACTUL ASUPRA PIEȚEI GLOBALE Turcia interzice vremelnic importul de grau

09:45, 15.06.2024 - Autoritatea Turca pentru Cereale (TMO) a stabilit prețurile de achiziție pentru graul dur, graul de panificatie și orzul din recolta 2024. The post IMPACTUL ASUPRA PIEȚEI GLOBALE Turcia interzice vremelnic importul de grau first appeared on Informatia Zilei .

Evoluția umana s-ar putea datora unui fenomen cosmic misterios

14:15, 11.06.2024 - In urma cu 2-3 milioane de ani, sistemul nostru solar a cunoscut un fenomen cu implicații la nivelul intregii galaxii. Este vorba despre ciocnirea cu un nor interstelar care a dus la schimbari climatice majore pe Terra și, implicit, asupra evoluției genului Homo.

Turcia interzice importurile de grau pana in octombrie pentru a-i proteja pe producatorii locali

15:06, 07.06.2024 - Turcia va interzice importurile de grau incepand din data de 21 iunie si pana la data de 15 octombrie, cel putin, pentru a-i proteja pe producatori de fluctuatiile de preturi, a asigura achizitiile interne de materii prime si a crea o piata favorabila pentru producatori, a anuntat vineri Ministerul…

Maia Sandu, de Ziua Internaționala a Mediului: "Un mediu sanatos nu este un lux"

11:30, 05.06.2024 - De Ziua Internaționala a Mediului, șefa statului a venit cu un mesaj in care a menționat ca e bine sa conștientizam și sa atragem atenția asupra lucrurilor importante, noteaza Noi.md. „Un mediu sanatos nu este un lux, este o necesitate vitala și avem consens la nivel de societate ca trebuie sa creștem…

Se inchide un sector de drum intre Chețani și Campia Turzii de pe Autostrada Transilvania

10:26, 13.05.2024 - Compania Naționala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) anunța ca circulația auto pe un sector de pe Autostrada Transilvania va fi inchisa, luni, 13 mai, din cauza desfașurarii unui exercițiu NATO.

Chinezii au frant „zborul” alpinistului Adrian Laza: au inchis un varf din Himalaya. „Nu se dau explicatii“

16:56, 29.04.2024 - Adrian Laza, un alpinist din Piatra Neamt, a vrut sa escaladeze ultimul varf de peste 8.000 de metri de pe Terra care-i lipseste din cariera, dar autoritatile chineze au sistat expeditiile pe Shishapangma

Iordania iși inchide spațiul aerian pentru toate zborurile

23:05, 13.04.2024 - Iordania isi va inchide temporar spatiul aerian pentru cateva ore, incepand de la ora locala 23:00 pentru toate zborurile, inclusiv plecari, sosiri sau de tranzit, a anuntat sambata canalul mass-media de stat Al Mamlaka preluat de Rador Radio Romania.

Mafia lemnului in padurile Moldovei. Un TIR si o mare cantitate de cherestea au fost confiscate

17:45, 12.04.2024 - Faptele ilicite in domeniul lemnului, un sector bine dezvoltat prin Neamt date fiind marile suprafete impadurite, ies la iveala aproape zilnic. Hoții de cherestea se aleg, unii dintre ei, cu dosare penale.


Ce parere ai despre aceasta stire?