Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Pedro Sanchez a reușit, în sfârșit, să obțină sprijinul Parlamentului, dar cu o majoritate extrem de fragilă

Publicat:

Socialistul spaniol a obținut marți sprijinul parlamentului, cu o majoritate extrem de fragila, pentru a forma un guvern de coaliție, punand capat unei lungi perioade de blocaj politic, transmite Reuters.

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum au reușit laburiștii sa obțina o victorie zdrobitoare in alegeri. Poate Keir Starmer sa aduca Marii Britanii schimbarea seismica la care spera?

12:21, 05.07.2024 - In puțin peste patru ani, liderul opoziției britanice Keir Starmer a reușit o lovitura considerata odinioara aproape imposibila, tragand Partidul Laburist de la marginea politicii britanice la ceea ce se preconizeaza a fi o victorie zdrobitoare in alegerile generale de joi.

Partidul lui Marine Le Pen nu va obține majoritatea absoluta in urma alegerilor parlamentare din Franța – sondaj

11:25, 05.07.2024 - Rassemblement National (RN), partidul de extrema dreapta condus de Marine Le Pen, se va clasa pe primul loc in al doilea tur al alegerilor parlamentare din Franța, programat duminica, dar nu va avea o majoritate absoluta in Legislativ, arata rezultatele unui sondaj OpinionWay, publicate vineri de ziarul…

Criza politica in Bulgaria - GERB nu a reusit sa obtina in parlament majoritatea pentru a forma guvernul

10:31, 04.07.2024 - Premierul desemnat al Bulgariei, Rosen Jeliazkov, de la partidul de centru-dreapta GERB, nu a reusit miercuri sa obtina in parlament sprijin pentru cabinetul sau propus, ceea ce prelungeste impasul politic in care se afla tara de luni de zile, relateaza Reuters.

Nasui. Lasconi, ”intruchiparea morala a USR”

11:00, 27.06.2024 - Elena Lasconi este o persoana sincera, care intruchipeaza moral toate valorile USR, a declarat deputatul USR Claudiu Nasui, la B1 TV.   Intrebat despre atuurile noii președinte a USR, Claudiu Nasui a spus: „In primul rand, aș zice autenticitatea, faptul ca este foarte sincera. Din discuțiile pe care…

VIDEO Parlamentarii kenyeni au fost evacuati prin tuneluri subterane. Proteste extrem de violente la Nairobi

07:36, 26.06.2024 - Proteste violente au avut loc marti in Kenya impotriva unei legi adoptate de parlament privind cresterea impozitelor, transmit agentiile internationale de presa. Coplesita de multime, politia a deschis focul asupra demonstrantilor care incercau sa ia cu asalt legislativul, dupa ce gazele lacrimogene…

Cum a reușit David Popovici sa obțina a doua medalie de aur in Serbia. „E strategia noastra obișnuita”

01:20, 22.06.2024 - David Popovici (19 ani) a cucerit medalia de aur in proba de 200 m liber, vineri seara, la Campionatele Europene de natatie de la Belgrad. Este a doua medalie de aur pe care o caștiga la competiția organizata in Serbia, transmite Digi Sport. Acesta a explicat cum a obținut primul loc in cursa.

Cutremur politic in Spania: Pedro Sanchez inregistreaza o infrangere usturatoare

06:25, 10.06.2024 - Partidul Popular (PP), de centru-dreapta din Spania, a iesit invingator in alegerile europarlamentare de duminica, obtinand 22 de locuri din cele 61 alocate tarii si dand o lovitura guvernului condus de socialisti al premierului Pedro Sanchez, relateaza Reuters, informeaza News.ro.

Instabilitate politica fara sfarșit in Bulgaria: Țara organizeaza alegeri anticipate, al saselea scrutin in 3 ani

15:05, 09.06.2024 - Bulgarii se indreapta duminica spre urne nu numai pentru alegerile europarlamentare, ci si pentru al saselea scrutin legislativ din ultimii trei ani, iar analistii spun ca este putin probabil ca votul sa produca un guvern solid care sa puna capat instabilitatii politice prelungite si sa deblocheze reformele…


Ce parere ai despre aceasta stire?