Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Pedagogul-erou Janusz Korczak, care a ales să moară alături de copii orfani, într-un lagăr nazist, a lăsat 10 principii de aur pentru părinți. „Nu cere răsplată”

Publicat:

Celebrul medic pediatru și pedagog polonez , care a ales sa moara in anul 1942 alaturi de un grup de copii orfani, in lagarul nazist de la Treblinka, deși a avut șansa de a-și salva viața, a recomandat in timpul vieții sale 10 principii in educarea copiilor.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un angajat indian a fost lasat sa moara de șeful lui, pe marginea unui drum. Iși pierduse un braț la locul de munca

19:45, 20.06.2024 - Un angajat de origine indiana a murit in chinuri groaznice dupa ce a fost abandonat de șeful sau, avand un braț smuls. Satnam Singh a suferit un accident la locul de munca și nu a fost transportat la spital pentru a primi ingrijirile de care ar fi avut nevoie pentru ca viața sa-i fie salvata.

Revolta in Italia. Un muncitor din India a fost lasat sa moara pe marginea drumului, cu o mana retezata

18:15, 20.06.2024 - Un muncitor indian care lucra la o ferma a fost lasat sa moara pe marginea drumului de catre angajatorul sau, dupa ce a suferit un accident care i-a secționat brațul. Angajatorul sau italian este cercetat pentru omor din culpa, scrie The Guardian.

„Am plecat...” Anca Molnar a lasat un mesaj de adio inainte sa moara. Make-up artistul vedetelor s-a stins din viața la 34 de ani

11:55, 12.06.2024 - Anca Molnar s-a stins din viața cu puțin timp inainte de a implini 35 de ani. Tanara era cunoscuta drept make-up artistul vedetelor, multe nume mari din showbiz calcandu-i pragul de-a lungul timpului. Inainte de a muri, tanara a lasat un mesaj de adio emoționant.

Ultima dorința a lui Neluța Neagu inainte sa moara. Ce le-a cerut lautarul tuturor apropiaților: „A lasat vorba”

09:36, 06.06.2024 - Neluța Neagu, unul dintre cei mai cunoscuți lautari din țara, care a cantat de foarte multe ori inclusiv alaturi de Florin Salam, a murit pe 04 iunie 2024, dupa cum a anunțat familia acestuia. In ziua in care a murit, in spațiul online au aparut informații potrivit carora lautarul era foarte bolnav…

Caz șocant in Hunedoara! Un tanar a fost injunghiat și apoi lasat sa moara, pe o strada

11:16, 07.05.2024 - Un caz șocat s-a petrecut pe o strada din localitatea Vulcan, județul Hunedoara. Un tanar a fost injunghiat in zona inimii și lasat sa zaca intr-o balta de sange. Victima a supraviețuit atacului, insa se afla in stare critica.

Halucinant! Un influencer și-a lasat bebelușul sa moara de foame! Il „hranea” doar cu „lumina soarelui"

16:15, 19.04.2024 - Un barbat care promoveaza un stil de viața vegan și raw pe rețelele de socializare și-a lasat bebelușul in varsta de o luna sa moara de foame. L-a hranit doar cu „lumina soarelui”.

Știrile Antena Stars. Caz șocant! Un influencer și-a lasat copilul sa moara de foame. Micuțul s-a stins din viața la doar o luna dupa ce a venit pe lume / VIDEO

20:01, 16.04.2024 - Un nou caz șocant in Rusia! Un influencer și-a lasat copilul sa moara de foame dupa ce l-a folosit drept cobai, la doar o luna de viața. Oamenii legii l-au reținut pe barbat, dar și pe soția lui, și l-au condamnat la opt ani de inchisoare pentru fapta sa.

Au baut impreuna, apoi și-au injunghiat amicul și l-au lasat sa moara: Doi barbați, condamnați la ani grei de pușcarie

10:36, 16.04.2024 - Doi barbați cu varsta de 39 de ani și 52 de ani au fost condamnați la 18 ani de pușcarie dupa ce aceștia au fost recunoscuți vinovați pentru omor. Potrivit informațiilor, cazul a avut loc pe data de 13 aprilie 2023 intr-un apartament din capitala. Aceștia fiind in stare de ebrietate, in urma unui conflict,…


Ce parere ai despre aceasta stire?