Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

PEAD: probleme cu faina si uleiul

Publicat:

„Toti beneficiarii de produse in cadrul programului PEAD isi vor primi alimentele” a tinut sa precizeze , noua directoare a Administratiei Sociale Comunitare Oradea (ASCO) in conditiile recentei sistari a distribuirii pachetelor.

Citeste articolul mai departe pe bihon.ro…  

Sursa articol: bihon.ro


Stiri pe aceeasi tema

Pericolul ascuns al suplimentelor cu ulei de pește! Pot provoca probleme grave de sanatate

21:06, 03.06.2024 - Suplimentele cu ulei de pește sunt extrem de comune in țara noastra. Generații intregi de romani au auzit, de-a lungul vieții, ca aceste produse au efecte benefice pentru sanatate.Recomandat copiilor, cat și celor care au un sistem imunitar slabit, produsul ramane extrem de cautat in farmacii, in special…

Probleme pentru CFR Cluj – Vicecampioana a primit interdicție la transferuri

20:40, 28.05.2024 - Vicecampioana Romaniei are motive de ingrijorare inaintea perioadei de pregatire din vara. Formația antrenata de Dan Petrescu a primit interdicție la transferuri din partea FIFA și trebuie sa achite o suma importanta.

Xtra Night Show. Gabi Badalau, noi declarații dupa ce s-a spus ca bolidul lui a fost sechestrat intr-un dosar de droguri. La cine se afla, de fapt, mașina

00:01, 24.05.2024 - Gabi Badalau a incercat sa iși vanda una dintre mașini, doar ca a dat de probleme, dupa ce barbatul cu care s-a ințeles la preț a fost prins cu substanțe interzise. Acum, afaceristul neaga ca ar avea probleme cu legea și ca mașina ar fi sub sechestru.

Horoscopul zilei de 21 mai 2024. Leii pot avea probleme

06:50, 20.05.2024 - Horoscopul zilei de 21 mai 2024 spun ca Leii se pot confrunta cu conflicte, iar astrele ii sfatuiesc sa se pregateasca mental. Luna intra in Balanța, activand sectorul de comunicare, iar Balanța are doua laturi. Nativii acestei zodii trebuie sa fie atenți la deciziile pe care le iau.

Banii nu aduc fericirea! Cu ce probleme se confrunta oamenii bogați

01:40, 15.05.2024 - Contrar percepției publice, cei extrem de bogați se confrunta adesea cu aceleași probleme emoționale ca și restul oamenilor. Terapeuții care ii consiliaza pe milionari și miliardari au dezvaluit pentru CNBC ca aceștia se lupta cu sentimente de izolare, depresie și paranoia.

Probleme intre Azomureș și Premier Energy? Azomureș: Furnizorul nu și-a respectat angajamentele

16:05, 09.05.2024 - Premier Energy, furnizor și comerciant de gaze naturale, parte a conglomeratului cu același nume controlat indirect de omul de afaceri ceh Jiri Smejc, a inițiat miercuri, 8 mai, procesul de listare la Bursa de Valori București (BVB). Compania se afla intr-un litigiu cu producatorul de ingrașaminte chimice…

Ediție speciala iUmor de Paște, Romania ești campioana, sezonul 16, 5 mai 2024. Iulia Albu și mai excentrica. Ce probleme ridica

21:05, 05.05.2024 - Iulia Albu participa la ediția speciala iUmor de Paște, intitulata „Romania ești campioana”. La categoria „Frumusețea s-a nascut la sat”, criticul de moda nu se sfiește sa puncteze niște lucruri importante din societatea romaneasca actuala.

Milionarul Remus Truica, noi probleme cu legea / La tribunal, cu fosta nevasta!

22:45, 29.04.2024 - Colegul de dosar al lui Paul de Romania - arestat in Malta, in urma cu doua zile - are noi probleme cu legea, Remus Truica fiind citat, alaturi de fosta nevasta, intr-un dosar care are legatura cu domeniul de la Snagov.


Ce parere ai despre aceasta stire?