Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Paulo Sergio, demis dupa infrangerea cu Pandurii; Eugen Trica - noul antrenor al CFR-ului

Publicat:

Seria neagra a CFR-ului a continuat si in partida cu Pandurii (pierduta cu 3-2, chiar in Gruia), iar in urma acestui rezultat antrenorul a fost demis. Noul tehnician al campioanei Romaniei va fi , conform gsp.ro.

Campioana a inregistrat o noua infrangere in Liga 1, iar a fost indepartat dupa o sedinta fulger la stadionul "Dr. ".

CFR-ul nu a stat insa mult fara antrenor, fiind adus la Cluj in locul portughezului, informeaza gsp.ro.

Aflat in prezent pe banca celor de la , Trica…

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Continua transferurile la CFR Cluj: Dan Petrescu a adus un jucator de la o echipa din Seria A

10:31, 26.06.2024 - Kalifa Kujabi este noua achiziție a echipei din Gruia. Mijlocașul din Gambia vine de la echipa italiana Frosinone, retrogradata recent in Seria B. In sezonul anterior, Kalifa Kujabi a jucat in liga a treia italiana pentru SEF Torres 1903."Bine ai venit, Kalifa Kujabi!Suntem bucuroși sa va anunțam cel…

Continua transferurile pentru CFR Cluj: Dan Petrescu a adus un jucator de la o echipa din Seria A

10:26, 26.06.2024 - Kalifa Kujabi este noua achiziție a echipei din Gruia. Mijlocașul din Gambia vine de la echipa italiana Frosinone, retrogradata recent in Seria B. In sezonul anterior, Kalifa Kujabi a jucat in liga a treia italiana pentru SEF Torres 1903."Bine ai venit, Kalifa Kujabi!Suntem bucuroși sa va anunțam cel…

Reactia CFR-ului dupa ce pe stadionul din Gruia s-a strigat ”CAMPIONII, CAMPIONII” la finalul meciului pierdut in fata FCSB-ului

10:16, 16.04.2024 - FCSB este de neoprit. CFR Cluj a primit vizita roș-albaștrilor in Gruia, pe stadionul ”Dr. Constantin Radulescu”, in runda #4 din play-off-ul Superligii Romaniei, partida pierduta cu scor 0-1.

SuperLiga: CFR Cluj vs FCSB - Derby-ul orgoliilor in Gruia

08:25, 14.04.2024 - CFR Cluj - FCSB, meci contand pentru etapa a 4-a a play-off-ului din campionatul Romaniei, este programat, duminica, 14 aprilie, de la ora 21:00, pe Stadionul Dr. Constantin Radulescu, si va fi transmis in direct de Digi Sport 1, Orange Sport 1 si Prima Sport 1.

Dan Petrescu incearca ultimul asalt in oprirea FCSB spre al șaselea titlu de campioana

06:50, 12.04.2024 - Practic, in acest weekend se poate decide campioana și depinde doar de CFR Cluj ca lupta la titlu sa fie relansata. Revenitul Dan Petrescu pe banca tehnica din Gruia are ocazia ultimului asalt care poate opri titlul sa ajunga in Berceni.

Adrian Mutu, reacție dupa desparțirea de CFR Cluj - Jucatorul pe care nu mai vrea sa-l vada

20:25, 09.04.2024 - Adrian Mutu și-a dat demisia de la CFR Cluj dupa umilința suferita in fața echipei Corvinul Hunedoara (0-4 in sferturile Cupei Romaniei), iar antrenorul a dezvaluit ca nu mai vrea sa-și vada un fost elev din Gruia.

„Cutremur” in Gruia dupa umilința cu Corvinul. CFR Cluj a ramas fara președinte și antrenor

17:55, 04.04.2024 - Eliminarea rușinoasa din sferturile Cupei Romaniei in fața Corvinului a creat o unda de șoc la CFR Cluj, care in decurs de cateva ore a ramas fara președinte și antrenor. CFR Cluj a fost invinsa in sferturile Cupei Romaniei de divizionara secunda Corvinul Hunedoara cu scorul de 4-0, o umilința istorica,…

Val de ironii la adresa CFR-ului dupa eliminarea din Cupa Romaniei. „Franarii” cer demisia lui Adrian Mutu.

10:05, 03.04.2024 - CFR Cluj a primit o lecție de fotbal marți seara dupa ce a fost eliminata de Corvinul Hunedoara in sferturile Cupei Romaniei. Pe grupurile de Facebook au inceput sa apara mesaje ironice la adresa echipei din Gruia.


Ce parere ai despre aceasta stire?