Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Paula Iacob, secretul iubirii purtate unui client: "Am încercat să mă opresc"

Publicat:

Este cea mai cunoscuta avocata de pe plaiurile mioritice, dar viata ei poate sa fie cu brio subiect de roman. si-a spus toate secretele, duminica, la emisiunea "Dincolo de aparente", de la .

a dezvaluit ca a avut simpatii legate de anumiti clienti, dar a încercat sa se opreasca. Mai mult, avocata a spus la ca a avut o prietenie ce a legat-o o viata cu un client.

"Au fost clienti care mi-au exprimat o mare simpatie. Am încercat sa ma opresc pentru ca doream sa îmi cresc…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Andreea Antonescu și-a riscat viața la doar doua saptamani dupa naștere. Ce spune Victor Vrinceanu despre gestul facut de vedeta: „Un șoc emoțional pentru mine”

15:35, 27.06.2024 - Victor Vrinceanu a facut mai multe dezvaluiri incendiare la Antena Stars. Jurnalistul și Andreea Antonescu s-au iubit cu patos, dar au existat și numeroase probleme intre ei. Astazi, ele au fost dezvaluite! Cum și-a riscat vedeta viața la doar doua saptamani dupa ce a nascut-o pe Venice-Victoria.

(video) Cristian a luptat pana in ultima clipa pentru viața. Țipete și durere intr-o noua filmare cu tanarul roman luat de viitura in Italia: „Prinde franghia!”

19:41, 06.06.2024 - Patrizia, Bianca și Cristian, in varsta de 20, 23 și 25 de ani, au fost luați de viitura in Italia. Cele doua fete au fost gasite fara suflare, iar acum urmeaza sa fie conduse pe ultimul drum, insa Cristian este in continuare de negasit, scrie protv.ro .

Ce se intampla cu Mihai Albu la aproximativ o luna de cand a dezvaluit ca are cancer: „De la zi la zi”

15:15, 28.05.2024 - La inceputul lunii mai, prin intermediul unei postari pe rețelele de socializare, Mihai Albu dezvaluia ca are cancer. Odata cu acest anunț, celebrul designer afirma ca a fost operat, ca se simte bine și trebuie sa mai faca unele analize, dar ca spera ca lucrurile sa mearga in direcția buna. Din cate…

In memoriam Dorian Vladeanu

13:55, 25.05.2024 - ■ General-maior (rtg.) Corneliu Pivariu ■  De la Rememberul scris imediat dupa dispariția lui Samuel Huntington pe care viața mi-a oferit ocazia sa-l cunosc și sa avem cateva discuții interesante, marturii fiind doar soția sa și carțile oferite cu autograf, iata ca tot viața imi provoaca acum durerea…

Guru Bivolaru primește daune morale de la statul roman: Procesul, care a durat 17 ani, 'i-a afectat grav modul de viața'

13:35, 13.05.2024 - Gregorian Bivolaru, fost lider al Mișcarii de Integrare Spirituala in Absolut (MISA), a obținut daune financiare din partea statului roman pentru procesul in care a fost implicat și care a durat timp de 17 ani. Avocații sai eu reușit sa dovedeasca cum acest lucru 'i-a afectat grav modul de viața'.

Star Matinal. Andreea Balan, despre cele mai frumoase momente din viața ei. Ce ii bucura sufletul vedetei: "Sunt multe..." / VIDEO

11:30, 09.05.2024 - In cadrul unui interviu pe care l-a acordat pentru Antena Stars, Andreea Balan a vorbit despre cele mai frumoase momente din viața ei. Artista a spus ce ii bucura sufletul, pe langa cele doua fetițe ale sale.

Grupul PPE Creștin-Democrat din Parlamentul European este singurul care garanteaza ca modul nostru de viața, european și creștin, nu va fi alterat!

13:51, 19.04.2024 - Ca europarlamentar liberal roman, eu cred ca pentru a ne pregati mai bine – ca sa facem fața provocarilor viitorului – trebuie sa invațam din dificultațile prezentului, in primul rand pentru a nu le repeta!


Ce parere ai despre aceasta stire?