Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Patru membri ai baletului din Moscova, testaţi pozitiv pentru COVID-19 la Taipei

Publicat:

Centrul central de comanda pentru epidemii (CECC) din Taiwan a anuntat miercuri ca patru membri ai trupei de balet clasic din Moscova au fost spitalizati dupa ce au fost testati pozitiv la coronavirus, informeaza DPA, potrivit AGERPRES.

Seful CECC si ministru al sanatatii si bunastarii -chung a declarat reporterilor ca cei patru rusi, doi barbati si doua femei, se numara printre sapte noi "cazuri importate" care au ridicat numarul total de infectii cu coronavirus in Taiwan la 750.

Pana miercuri, Taiwanul a inregistrat doar sapte decese de COVID-19. Doar 55 de cazuri au…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Stoltenberg, despre vizita lui Viktor Orban in capitala Rusiei: „Nu reprezinta NATO la Moscova, ci propria sa tara”

15:35, 05.07.2024 - Jens Stoltenberg, secretarul general al NATO, a declarat vineri, la Bruxelles, ca premierul ungar Viktor Orban nu reprezinta NATO la Moscova, ci propria tara. Șeful NATO precizeaza ca Orban a informat Alianta in avans despre vizita sa in capitala Rusiei.

Masuri de securitate sporite in China si Hong Kong la implinirea a 35 de ani de la represiunea din Piata Tiananmen

12:26, 04.06.2024 - Securitatea era stricta si accesul a fost restrictionat in Piata Tiananmen din Beijing, marti, cand se implinesc 35 de ani de la represiunea manifestantilor impotriva regimului comunist. Hong Kong-ul a sporit, de asemenea, prezenta politiei si a facut opt arestari, in timp ce in Taiwanul autonom, activistii…

Complot pentru asasinarea lui Zelenski

16:05, 07.05.2024 - Serviciul ucrainean de securitate SBU sutine ca a capturat agenti rusi infiltrati in cadrul serviciului ucrainean de paza de stat (UDO) care planuiau asasinarea presedintelui Volodimir Zelenski si a altor inalti oficiali. „Contraspionajul si anchetatorii SBU au zadarnicit planurile FSB (serviciul de…

Taiwanul ar urma sa fie sprijinit de Trump daca acesta va caștiga alegerile

17:25, 04.05.2024 - Un fost ambasador al SUA la Organizația pentru Securitate și Cooperare in Europa, James Gilmore, a declarat sambata ca este convins ca Donald Trump va sprijini din nou Taiwanul daca va obține un nou mandat la Casa Alba, confomr stiripesurse.ro. Taiwanul, revendicat de China ca teritoriu propriu in ciuda…

Seful armatei finlandeze avertizeaza: Rușii doresc sa provoace cat mai multa diviziune in Europa

11:45, 03.05.2024 - Noul sef al fortelor armate din Finlanda, generalul Janne Jaakkola, a declarat ca este putin probabil ca Rusia sa testeze clauza de aparare reciproca a NATO atacand un stat membru al aliantei nord-atlantice in urmatorii ani, dar ca Moscova poate continua atacuri hibride, cum ar fi bruiajele si interferenta…

Pamantul se zgalțaie din temelii: Cutremur puternic de suprafața in Asia

16:45, 22.04.2024 - Taiwanul a fost zguduit luni seara de un cutremur ”puternic”, resimtit la Taipei de personal AFP, iar Agentia Meteorologica taiwaneza a anuntat un seism de magnitudinea 5,5 in comitatul Hualien (est), relateaza AFP.

Sportivi chinezi medaliati la JO de la Sportivi chinezi medaliati la JO de la Tokyo, testati pozitiv dar nesanctTokyo, testati pozitiv dar nesanctionati (presa)

15:40, 20.04.2024 - O investigatie efectuata de televiziunea publica germana ARD si New York Times indica faptul ca 23 de sportivi chinezi, inclusiv cativa care au iesit campioni olimpici la Tokyo, au fost testati pozitiv la inceputul anului 2021, fara sa fi fost insa sanctionati, scrie AFP, potrivit Agerpres.


Ce parere ai despre aceasta stire?