Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Patru echipaje româneşti, calificate direct în finale la Europenele de juniori şi tineret

Publicat:
Patru echipaje româneşti, calificate direct în finale la Europenele de juniori şi tineret

Patru echipaje romanesti s-au calificat direct in finale la de kaiac-canoe pentru juniori si tineret Under-23 de la Bratislava (Slovacia), dupa seriile din prima zi de competitie, joi, potrivit Agerpres. s-a calificat in finala probei de canoe simplu 1.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol si foto: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Sportivii romani, medalii de aur, argint și bronz la Campionatele Europene de kaiac-canoe pentru juniori si tineret

13:20, 29.06.2024 - Sportivii romani au reușit sa cucereasca o medalie de aur, una de argint si alte de bronz, sambata, la Campionatele Europene de kaiac-canoe pentru juniori si tineret Under-23 de la Bratislava (Slovacia). Darius Vlaicu a reușit sa obțina medalia de aur la canoe simplu pe 1.000 de metri (4:04.749). Juniorul…

Kaiac-canoe: Inca doua echipaje romanesti, calificate in finalele Europenelor de juniori si tineret

23:26, 28.06.2024 - Doua echipaje romanesti s-au calificat, vineri, in finalele Campionatelor Europene de kaiac-canoe pentru juniori si tineret Under-23 de la Bratislava (Slovacia), potrivit Agerpres.Bianca Istratescu a fost a doua in prima semifinala la kaiac simplu junioare pe 1.000 metri (4:23.

Numarul medaliilor caștigate de halterofilii romani la europenele de juniori a ajuns la 17

15:36, 20.06.2024 - Trei noi medalii de argint caștigate pentru Romania in cea de a cincea zi de concurs la Campionatele Europene de haltere, Juniori II U17 si U15, de la Salonic. Acestea se adauga la alte 14 caștigate anterior, potrivit mediafax.

5 finale pentru Romania la Europenele de Canoe de la Szeged

14:11, 15.06.2024 - Cinci finale pentru Romania la Campionatele Europene de Canoe de la Szeged. Oleg Nuța și Ilie Sprincean s-au calificat in doua finale, iar Catalin Chirila s-a calificat in toate cele trei finale ale probelor la care s-a inscris.

Ana Maria Pirvu a castigat medalia de bronz la Europenele U23

20:31, 23.05.2024 - Sportiva romana Ana Maria Pirvu a castigat medalia de bronz la cat. 50 kg, joi, la Campionatele Europene de lupte Under-23 de la Baku (Azerbaidjan), potrivit Agerpres.Ana Maria Pirvu a dispus in meciul pentru bronz de slovaca Khrystyna Basych.

Lupte: Romania nu a obtinut nicio medalie la Europenele U23 la stilul greco-roman

22:50, 21.05.2024 - Romania nu a reusit sa obtina nicio medalie la stilul greco-roman la Campionatele Europene de lupte Under-23 de la Baku (Azerbaidjan), in primele doua zile ale competitiei, potrivit Agerpres.La cat.

Victorie insorita a Italiei la proba de ștafeta pe echipe la Campionatele Europene de Mountain Bike

19:51, 10.05.2024 - In a treia zi a Campionatelor Europene de MTB 2024, competiție care se desfașoara la Cheile Gradiștei a ieșit soarele pentru cea mai spectaculoasa proba a ediției, ștafeta pe echipe. Fiecare țara participanta și-a desemnat șase concurenți pentru a participa la aceasta cursa, trei fete și trei baieți,…

Stroe isi confirma valoarea

14:11, 15.04.2024 - George Marin Pugilistul ploieștean Fabian-Mihai Stroe a cucerit medalia de bronz la Campionatele Europene pentru Tineret, care au loc la Porec, in Croația, confirmandu-și valoarea demonstrata anul trecut, la Ploiești, prin cucerirea titlului de campion al Europei la juniori, la categoria 52 de kilograme.…


Ce parere ai despre aceasta stire?