Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Pasiunea secretă a lui Alex Dima când nu e la TV

Publicat:

Atunci cand nu va mai avea de munca in televiziune ca reporter sau prezentator de televiziune va știi unde sa se retraga și ce sa faca. Pentru ca reporterul special de televiziune și-a descoperit o noua pasiune speciala pe care a impartașit-o și priertenilor virtuali.“De multa vreme imi... The post Pasiunea secreta a lui cand nu e la TV appeared first on Tabu .

Citeste articolul mai departe pe tabu.ro…  

Sursa articol: tabu.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tinerii și pasiunea lor. Medicii Theodora și Dan Popescu in direct la Radio Iași

09:51, 10.06.2024 - Tinerii și pasiunea lor. In localitatea Deleni din județul Iași, cei doi medici specializați pe Obstretica-Ginecologie, Theodora și Dan Popescu, continuna și dezvolta serviciile medicale de specialitate și vin mai aproape de populația din mediul rural cu noi oportunitați de prevenție și tratament atat…

Xtra Night Show. Și-a luat mașina visurilor și nu se oprește aici! Cuza de la Noaptea Tarziu, adevarul despre banii pe care ii face din televiziune: „De foame nu mori”

10:36, 28.05.2024 - Cuza de la Noaptea Tarziu și-a cumparat in urma cu cateva luni mașina la care a visat mereu. Fostul concurent de la Te cunosc de undeva spune ca a muncit mult ca sa iși poata permite bolidul de lux, achiziție cu care se mandrește.

David Dumitrescu, olimpic la geografie, calificat la etapa internaționala: „ Cred ca sta in firea oricarui om sa afle de unde a venit și unde se afla in lume”

05:31, 13.05.2024 - Olimpic național la geografie pentru al treilea an consecutiv și, in premiera, parte din lotul pentru etapa internaționala, David Mihai Dumitrescu și-a hranit pasiunea pentru geografie inca din primii ani de studiu. Insa nu și-a dorit niciodata sa devina acaparat de propriile pasiuni și crede ca, pentru…

Gafa de proporții a primarului din Targu Jiu. Ce a putut spune despre ansamblul brancușian la o televiziune online

17:30, 09.05.2024 - Primarul municipiului Targu Jiu, conferențiar la Universitatea „Constantin Brancuși“, a comis o gafa de proporții in timpul unei emisiuni de la un post online. Acesta a spus ca ansamblul brancușian de la Targu Jiu va fi singurul obiectiv material din Romania inclus in patrimoniul UNESCO.

Surpriza de proporții! Viktor Orban ar fi preluat controlul Euronews, unul dintre cele mai mari canale de televiziune din Europa (presa)

21:21, 12.04.2024 - Entitati apropiate de premierul ungar Viktor Orban au participat in secret la preluarea principalului post TV de stiri european, Euronews, conform unei investigatii realizate de media maghiare, franceze si portugheze, citata vineri de AFP, scrie AGERPRES.

FOTO. Calatori care fumau in troleibuze, amendați de polițiștii locali din Timișoara

14:40, 04.04.2024 - Pasiunea pentru fumat a unora nu ține cont de locul in care se afla. Deși fumatul este interzis in spațiile publice inchise, acest lucru nu-i impiedica pe calatorii certați cu bunul simț sa aprinda o țigara in mijloacele de transport in comun.

Arma secreta a Rusiei care inca nu a fost aruncata in lupta: este diferit de tot ceea s-a construit pana acum

10:31, 04.04.2024 - Cel mai recent tanc al Rusiei, T-14 Armata, deși admis in serviciul activ, nu este folosit in Ucraina, in ciuda pierderilor semnificative la vehiculele blindate. Dar unde a disparut T-14 Armata? Prezentat cu surle si trambite in 2015 in timpul tradiționalei parade din 9 mai care sarbatorea cea de-a…


Ce parere ai despre aceasta stire?