Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Pascaru: "Trebuie să construim un stat moldovenesc puternic în baza unei istorii adevărate"

Publicat:

Moldova trebuie sa construiasca un stat moldovenesc puternic in baza unei istorii adevarate, bazata pe victoriile și succesele istorice ale voievozilor moldoveni. Despre acest lucru a declarat in emisia studioului deputatul PSRM, liderul Mișcarii Naționale "Voievod", , relateaza Noi.md. El a menționat ca inițial ideea de romanizare a societații moldoveneș

Citeste articolul mai departe pe noi.md…  

Sursa articol: noi.md


Stiri pe aceeasi tema

Costel Alexe ramane pe primul loc in preferințele ieșenilor pentru Consiliul Județean: „Astazi, suntem un exemplu de buna practica in Romania! Continuam sa construim un Iași dezvoltat, puternic și respectat!”

19:51, 07.06.2024 - Iașul s-a dezvoltat in ultimii patru ani prin proiectele majore implementate de administrația liberala, Costel Alexe, președintele Consiliul Județean, devenind favoritul ieșenilor in lupta electorala din acest an, datorita obiectivelor promise și realizate.

Avertizari meteo: Averse in sud-estul țarii, vant puternic in sud-vest!

08:06, 30.04.2024 - Meteorologii avertizeaza ca marți dimineața in Dobrogea vor fi vant puternic și averse. Intensificari ale vantului vor fi și in sud-vestul țarii, in județul Caraș-Severin. Specialiștii au emis avertizari cod galben.

Un consiliu prezidential va fi investit in Haiti. Misiunea lui va fi de a stabiliza țara parțial controlata de bande puternic inarmate

12:01, 25.04.2024 - In Haiti a fost confirmat ca instalarea indelung amanata a unui consiliu prezidential de tranzitie va avea loc joi.Premierul Ariel Henry a afirmat, in luna martie, ca va demisiona, dupa ce bandele l-au impiedicat sa revina in tara dupa o vizita in strainatate.

Vantul puternic suspenda manevrele in porturile de la Marea Neagra

11:40, 20.04.2024 - Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Romane informeaza ca au fost suspendate manevrele navelor in toate porturile de la malul Marii Negre, din cauza vantului puternic, potrivit mediafax.

Nicolae Pascaru: ”Noi trebuie sa construim o țara unita”

15:25, 16.04.2024 - Republica Moldova, acum mai mult ca oricind are nevoie de adevarați patrioți care sa lucreze in interesul țarii, dar nu in interesul organizațiilor internaționale. Opinia aparține analiștilor politici, Nicolae Pascaru și Pavel Midrigan in cadrul emisiunii ”De facto”. {{727591}}”Aceasta guvernare practic…

Un cutremur puternic a fost inregistrat in largul coastelor Japoniei

11:05, 16.04.2024 - Un cutremur cu magnitudinea 5,9 a fost inregistrat in largul coastelor Japoniei. Informații despre victime și distrugeri nu sint oferite. O amenințarea cu tsunami nu a fost anunțata. {{740712}}Potrivit Serviciului Geologic al SUA (USGS), epicentrul a fost localizat la 143 de kilometri sud-est de orașul…

Incendiu de vegetație in apropiere de Drumul Sf. Ioan. Pompierii intervin cu forțe sporite. Miros puternic de fum resimțit in oraș.

09:36, 10.04.2024 - Pompierii clujeni intervin cu forțe sporite pentru stingerea unui incendiu de litiera in apropiere de Drumul Sf. Ioan din Cluj-Napoca. Mirosul de fum este resimțit puternic in cateva cartiere din oraș.

VIDEO/ Rușii au pierdut cel puțin șase avioane de lupta dintr-o lovitura - SBU ar fi lovit puternic aerodromul Morozovsk

13:40, 05.04.2024 - Atacul asupra aerodromului din Morozovsk a fost efectuat de Serviciul de Securitate al Ucrainei impreuna cu structurile Forțelor de Aparare, potrivit unor surse, cel puțin 6 avioane au fost distruse, noteaza Ukrainskpravda care citeaza surse din SBU.


Ce parere ai despre aceasta stire?