Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Parteneriatul elev-profesor-părinte este esențial pentru succesul educațional al copiilor. Care este veriga lipsă a acestei relații și ce este de făcut?

Publicat:

, inițiator și cofondator SuperTeach: ”Profesorii au cea mai importanta meserie din lume, iar acest lucru presupune și o mare responsabilitate. Ei sunt inițiatorii și facilitatorii triunghiului care are in centru copilul și dezvoltarea sa.” , director al Școlii Gimnaziale Ion Luca Caragiale din Sibiu, un model in ceea ce privește parteneriatul cu parinții și elevii din școala sa: ”Comunicarea permanenta, fapte și transparența – aceasta este cheia reușitei.” Educația unui elev reprezinta un efort de echipa, in care fiecare dintre cei trei membri (elev-profesor-parinte)…

Citeste articolul mai departe pe sibiunews.net…  

Sursa articol: sibiunews.net


Stiri pe aceeasi tema

Cum sa le oferi copiilor educația de care au nevoie? Iata 5 recomandari utile!

10:00, 27.06.2024 - Fiecare copil este un dar de la Dumnezeu și educația micuțului reprezinta o investiție inestimabila. Inca de la naștere, cand copiii au nevoie de protecție și li se aleg niște nume aceștia iși contureaza din ce in ce mai mult personalitatea, cresc și se dezvolta in funcție de mediul in care traiesc.…

Colegiul Economic ,,Dionisie Pop Marțian” Alba Iulia a fost reprezentat la un concurs național desfașurat la Sibiu

11:05, 23.06.2024 - Elevii Colegiului Economic ,,Dionisie Pop Marțian” Alba Iulia au caștigat locul III la Concursul Național ,,Produse și preparate ecologice”, la secțiunea IV: Concurs de filmulete cu tematica “Traiul verde de acasa”. Competișia s-a desfașurat la Colegiul Tehologic de Industrie Alimentara, “Terezianum”…

Edenred Romania se alatura programului Paine și Maine, sprijinind educația copiilor din mediul rural

14:20, 27.05.2024 - Edenred Romania va sprijini programul „Paine și Maine”al Fundației World Vision, contribuind astfel la susținerea copiilor din mediul rural sa mearga la școala. Copiii din medii vulnerabile au nevoie de hrana sa poata invața, au nevoie de energie sa-și poata face temele, precum și de modele demne de…

Expoziție caritabila pentru educația copiilor defavorizați, in Cluj-Napoca. 1.000 de fluturi fluorescenți la Noaptea Muzeelor.

12:15, 17.05.2024 - 1.000 de fluturi fluorescenți vor impanzi curtea Asociației Misionarii lui Padre Pio din Cluj-Napoca. Acești fluturi vor putea fi cumparați, iar banii vor fi folosiți in educația copiilor din medii defavorizate.

EDUCAȚIA IN EURO-PA!

12:45, 10.05.2024 - EDUCAȚIA IN EURO-PA! EDUCAȚIA IN EURO-PA! Corupția in sistemul de invațamant: Profesorii universitari și cadrele didactice sunt implicate in acte de corupție, cerand mita pentru promovarea examenelor. Exista o rețea intreaga de fabrici de diplome și comerț cu lucrari de disertație. Lipsa performanței…

Cosmin Anghelescu, primarul cu atenție sporita la educația copiilor…

08:10, 30.04.2024 -  6 total views …pentru ca ei sunt viitorul. Indrumarea elevilor catre o implicare buna in activitați educaționale nu poate sa aduca decat un plus valoare, peste ani devenind tineri bine pregatiți. Programul „Școala Increderii”, pune in centrul invațarii fiecare copil, pentru ca fiecare copil conteaza!…

Cristian Matei: Gradinița „Prichindelul Isteț” a fost complet modernizata (Video)

22:05, 29.04.2024 - Primarul Municipiului Turda, Cristian Matei, a transmis faptul ca gradinița „Prichindelul Isteț” a fost complet modernizata. „Continuam sa investim in viitorul copiilor noștri, conștienți ca educația reprezinta cea mai buna cale catre dezvoltare. Gradinița “Prichindelul Istet” a fost complet modernizata.…

Gabriel Balmuș, de la Targu-Neamț, la Universitatea Cambridge

10:30, 13.04.2024 - Gabriel Balmuș (43 de ani), nascut la Targu-Neamț, este in acest an cercetator la prestigioasa universitate britanica Cambridge. Absolvent al Liceului Teoretic ”Ștefan cel Mare”, profilul Biologie-Chimie, pe care l-a absolvit in 1999, Gabriel Balmuș și-a continuat studiile la Universitatea de Științe…


Ce parere ai despre aceasta stire?