Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Parlamentul dezbate și votează moțíunea de cenzură miercuri, de la ora 12.00

Publicat:

a decis ca moțiunea de cenzura sa fie dezbatuta și votata miercuri, de la ora 12.00, au decis membrii ale Camerei Deputaților și Senatului. Liderul PSD, , a afirmat ca sunt "suficiente" voturi pentru aprobare.

Citeste articolul mai departe pe tvrinfo.ro…  

Sursa articol: tvrinfo.ro


Stiri pe aceeasi tema

Calificarea Romaniei in optimile EURO 2024 naște reacții in lanț. Klaus Iohannis: „Ati adus inca o data bucurie romanilor”

22:25, 26.06.2024 - Președintele Romaniei, prim-ministrul Marcel Ciolacu, dar și președintele Senatului, Nicolae Ciuca, au felicitat miercuri, 26 iunie, echipa naționala de fotbal pentru calificarea in optimile EURO 2024.

Alfred Simonis: Sistemul bicameral trebuie pastrat, iar rolul Senatului trebuie intarit

15:55, 17.06.2024 - Suntem inca o democrație tanara, de aceea consider ca sistemul bicameral trebuie pastrat, iar rolul Senatului trebuie intarit, spune președintele interimar al Camerei Deputaților, Alfred Simonis, la sesiunea solemna consacrata aniversarii a 160 de ani de la constituirea Senatului

Alin Tișe, tete-a-tete cu Ciolacu și Ciuca. Ce a discutat liderul CJ Cluj cu ultimii doi premieri ai Romaniei

15:15, 06.06.2024 - Liderii celor doua partide aflate la guvernare, Marcel Ciolacu, premier și președinte PSD, și Nicolae Ciuca, președinte al Senatului și al PNL, au fost prezenți miercuri, la Cluj, la inaugurarea noului terminal de plecari al Aeroportului Internațional Avram Iancu.

Marcel Ciolacu explica comasarea alegerilor: „Prezenta la vot ar fi fost sub 25%”

09:26, 01.06.2024 - Marcel Ciolacu spune de ce au fost comasate alegerile locale cu cele europarlamentare: „Daca nu, prezenta la vot in acest moment ar fi fost una sub 25%”. Liderul PSD a afirmat ca decizia de comasare alegerilor locale cu cele europarlamentare a fost una foarte buna.  „Sunt prim-ministrul Romaniei. Vremelnic.…

VIDEO Ciolacu: 'L-am sfatuit pe Tudorache sa nu candideze, la cum l-am simțit nu a decis dansul'

21:45, 23.05.2024 - Liderul PSD Marcel Ciolacu a declarat, joi seara, la Romania TV, ca fostul edil al Sectorului 1, Dan Tudorache, nu mai este membru PSD dupa ce acesta a decis sa candideze pentru un nou mandat deși este trimis in judecata.„Nu mai e (in partid).

Ruptura totala intre Ciolacu și Piedone: Am incheiat orice dialog si orice oferta pentru Cristian Popescu Piedone

22:31, 25.04.2024 - Liderul PSD Marcel Ciolacu a declarat joi ca a incheiat orice dialog si orice oferta pentru Cristian Popescu Piedone. Ciolacu ii transmise joi lui Piedone ca locul lui e ca primar, in continuare, la Sectorul 5, in echipa social-democrata, potrivit cotidianul.ro. „Tot ce am vrut sa-i transmit domnului…


Ce parere ai despre aceasta stire?