Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Parlamentar german: Nu văd nicio legitimare democratică a domnului Plahotniuc

Publicat:

pentru și a APCE, deputatul german  considera ca nu exista nici o legitimitate democratica pentru prim-vicepreședintele PDM, care este un om din business. Intr-un interviu pentru acesta susține ca Guvernul de la Chișinau trebuie sa demonstreze prin rezultatele acele reforme anunțate și asumate.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Tensiuni in Transnistria. Separatiștii se plang la UE de guvernul de la Chișinau

11:05, 03.07.2024 - Regiunea separatista Transnistria au acuzat autoritațile centrale moldovene ca i-au ignorat propunerile pentru soluționarea conflictului din regiune și ca oficialii de la Chișinau au impus o "blocada bancara", relateaza Agerpres.

In Moldova vor putea fi create consilii locale antitero, subordonate SIS

16:56, 27.06.2024 - Guvernul de la Chișinau a aprobat, pe 26 iunie, regulamentul de funcționare a Consiliului Teritorial Antiterorist (CTA) – o structura subordonata Serviciului de Informații și Securitate (SIS), care poate fi creata la nivel local, in cazul apariției unei situații de criza terorista. Proiectul a fost…

Guvernul de la Chișinau a aprobat poziția Republicii Moldova pentru negocierea proiectului tratatului de aderare la UE. Prioritatea: creșterea rezilienței și competitivitații economice

14:45, 21.06.2024 - Guvernul moldovean a aprobat poziția Rep. Moldova pentru negocierea proiectului tratatului de aderare la UE, aceasta fiind discutata cu cateva ore mai devreme in cadrul ședinței Comisiei Naționale pentru Integrare Europeana care a fost prezidata de președintele Maia Sandu.

Videoclipuri cu informații false despre guvernul de la Chișinau și Uniunea Europeana, pe site-uri cu filme piratate

19:35, 31.05.2024 - Pe site-urile internaționale cu filme piratate sunt promovate videoclipuri in limba romana in care se anunța ca Ministerul Educației de la Chișinau cu suportul UE va invața copiii moldoveni sa manuiasca armele, iar Guvernul moldovean și UE avertizeaza ca sunt falsuri menite sa cultive frica.

Ministrul german al apararii, in vizita in Republica Moldova in semn de sprijin impotriva Rusiei

13:40, 31.05.2024 - Ministrul german al apararii Boris Pistorius se afla in vizita vineri in Republica Moldova, in semn de sprijin dupa invazia Rusiei in Ucraina vecina, relateaza dpa, potrivit Agerpres. Boris Pistorius a fost primit cu onoruri militare la Chisinau de omologul sau Anatolie Nosatii.

Primarița de Budești era la volanul mașinii care s-a rasturnat la Ciocana: In ce stare se afla și ce spune despre accident

14:55, 20.05.2024 - Nina Costiuc, primarita comunei Budesti din municipiul Chisinau, era la volanul mașinii de model Chevrolet, care s-a rasturnat pe o strada din sectorul Ciocana, vineri, in urma unui accident de pe strada Nicolae Milescu Spataru. „Ma bucur mult ca nu a avut nimeni de suferit, am evitat pe cat posibil…

' O nenorocire din punct de vedere juridic' Deputații fugarului Ilan Șor și-au creat grup parlamentar la Chișinau

15:05, 16.05.2024 - Deputații fugarului Ilan Șor și socialiștii au creat grup parlamentar, compus din 9 persoane la Chișinau. Anunțul a fost facut in cadrul ședinței plenare a Legislativului, conform stiripesurse.md.

Guvernul german mizeaza pe o crestere economica in acest an

17:05, 24.04.2024 - Guvernul german si-a imbunatatit, miercuri, prognoza de crestere pentru acest an, de la 0,2% pana la 0,3%, si in paralel si-a revizuit in jos prognoza de inflatie, cu 0,4 puncte procentuale.


Ce parere ai despre aceasta stire?