Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Părinții ucraineni, presați să-și înregistreze copiii ca cetățeni ruși, în timpul ocupației din Herson (Reuters)

Publicat:

Rusia a cerut in perioada in care fortele ruse au ocupat Hersonul ca toti nou-nascutii sa fie inregistrati ca cetateni rusi, a declarat , medic sef al Clinicii municipale, singurul spital care mai functioneaza in oras, relateaza vineri Reuters, citata de Agerpres.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Panica la granița cu Ucraina. Rusia exerseaza lansarea electronica a rachetelor in timpul exercițiilor nucleare tactice

13:50, 13.06.2024 - Rusia a exersat lansarea electronica a rachetelor in cadrul celei de-a doua etape a exercițiilor privind modul de desfașurare a armelor nucleare tactice, a declarat Ministerul Apararii de la Moscova, potrivit Reuters.

„Am avut inima franta”. Rusia listeaza copiii ucraineni rapiți pe site-urile de adopții

11:15, 12.06.2024 - Copiii ucraineni care au fost rapiți și duși in Rusia in primele luni ale invaziei Kremlinului din 2022 au fost dați spre adopție de catre autoritați, intr-un caz sub o identitate rusa falsa, a constatat o investigație a Financial Times.

Incendiu la Clinica de Pediatrie din Cluj: parinții și copiii au fost evacuați

07:05, 07.06.2024 - Pompierii din Cluj au intervenit, vineri dimineata, pentru stingerea unui incendiu produs intr-o camera tehnica a Clinicii de Pediatrie III din Cluj-Napoca. Focul nu s-a extins, dar s-au evacuat 22 de copii, dar si 27 de adulti – parinti si cadre medicale, informeaza News.ro.

Biserica Ortodoxa Rusa, implicata in ștergerea identitații copiilor ucraineni deportați – investigație

11:40, 05.06.2024 - Biserica Ortodoxa Rusa este implicata in mod activ in rusificarea copiilor deportați din regiunile ucrainene ocupate de forțele armate ale Kremlinului, constata o investigație jurnalistica realizata de revista religioasa studențeasca DOXA și organizația de monitorizare a deportarilor Kidmapping, potrivit…

CIFRE – Aproape 8 milioane de ucraineni au intrat in Romania de cand a inceput razboiul

16:45, 06.04.2024 - Aproape 8 milioane de ucraineni au intrat in Romania de cand a inceput razboiul cu Rusia. Sunt cifrele oficiale prezentate de catre Poliția de Frontiera Romana, care ține sa arate ca in data de 05.04.2024, polițiștii de frontiera au efectuat formalitațile de control (atat pe sensul de intrare, cat si…

Escaladeaza conflictul dintre Rusia și Coreea de Sud: 'Este un gest neprietenesc și vor raspunde la timpul cuvenit'

01:05, 05.04.2024 - Rusia considera decizia Coreei de Sud de a impune sanctiuni impotriva unor persoane fizice si entitati ruse drept un gest neprietenesc si va raspunde la timpul cuvenit, a declarat purtatoarea de cuvant a Ministerului de Externe, Maria Zaharova, potrivit Reuters.

Razboi in Ucraina, ziua 770. Patru drone lansate de Rusia in timpul noptii au fost doborate

09:50, 03.04.2024 - Forțele aeriene ucrainene au doborat toate cele patru drone folosite de Rusia in atacul din noaptea de marți spre miercuri asupra regiunilor centrale ale țarii, a declarat armata ucraineana, citata de Reuters. Dronele Shahed au fost distruse deasupra regiunilor Kirovohrad, Cherkasy, Khmelnytskyi și…


Ce parere ai despre aceasta stire?