Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Parintii i-au facut plangere ca le "infierbanta" elevii. Cum vine imbracata aceasta profa din Arges la ore

Publicat:

1461341899 O profesoara de scoala generala din judetul Arges a starnit pasiuni aprinse in randul elevilor, pentru felul deosebit de sexy in care se imbraca.

Cititi mai multe pe cancan.ro

Tag-uri:
INTERNET GRATUIT pentru toti romanii: Propunere de lege


SPUNE-TI PAREREAAcum poti comenta si prin intermediul contului de facebook. DETALII >>

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

Examen cu emoții la Romana. Cum au trait elevii și parinții prima proba a Evaluarii Naționale

20:00, 25.06.2024 - Lacrimi de bucurie, zambete, imbrațișari, dar și priviri dezamagite, ațintite in pamant. Sunt emoțiile traite astazi de absolvenții clasei a VIII-a, care au trecut prin cel mai important examen din viața lor: cel de Evaluare Naționala, proba la Limba și literatura romana.

Codul Muncii 2024: Facilitați importante pentru parinții careu au copii cu handicap. Ce prevede noua propunere legislativa depusa in Senat

09:01, 03.06.2024 - Codul Muncii 2024: Facilitați importante pentru parinții careu au copii cu handicap. Ce prevede noua propunere legislativa depusa in Senat Codul Muncii 2024: Facilitați importante pentru parinții careu au copii cu handicap. Ce prevede noua propunere legislativa depusa in Senat La Senat a fost depusa…

Președintele Flutur a premiat performanța din invațamantul sucevean preuniversitar. ”Invațamantul sucevean este pe drum bun, merita felicitari, atat elevii cat și profesorii și parinții”

16:15, 29.05.2024 - Consiliul Județean Suceava prin președintele Gheorghe Flutur a premiat astazi performanța din invațamantul sucevean preuniversitar. Șefulș administrației județene, Gheorghe Flutur a subliniat faptul ca anul acesta s-a inregistrat un adevarat record in ceea ce privește numarul elevilor caștigatori la…

Elevii și parinții, invitați la Targul Ofertelor Educaționale ale Liceelor Timișene 2024

16:40, 08.05.2024 - Elevii și parinții, invitați la Targul Ofertelor Educaționale ale Liceelor Timișene 2024. Inspectoratul Școlar Județean Timiș și Centrul Județean de Resurse și Asistența Educaționala Timiș organizeaza, in acest an, cea de-a XXII-a ediție a Targului Ofertelor Educaționale ale Liceelor Timișene.

Ajutorul pentru nou-nascuți se extinde. S-au stabilit condițiile de acordare

11:21, 08.05.2024 - Ajutorul pentru nou-nascuți se extinde. S-au stabilit condițiile de acordare Autor:Radu GhitulescuData publicarii: 8 mai 2024Mama și bebeluș, Sursa foto: SuperbebeSURSA FOTO: ARHIVA COMPANIEI Conform OUG 34/2024, care se aplica din 12 aprilie, ajutorul pentru nou-nascuți in valoare de 2.000 de lei se…

S-au nascut primii gemeni la maternitatea primului spital de stat ridicat de la zero dupa Revoluție FOTO

17:35, 27.04.2024 - A fost inregistrata inca o premiera la primul spital de stat ridicat de la zero dupa decembrie 1989. La secția de maternitate a Spitalului Orașenesc Mioveni, din județul Argeș, s-a nascut prima pereche de gemeni. Parinții au ales acest spital deși nu au domiciliul in localitate.

Acces Direct. Noi detalii in cazul lui Leo, tanarul gasit la o stana. Ce le-au spus polițiștii parinții dupa ce au vrut sa depuna plangere: „Sa facem comuna de ras”

19:15, 12.04.2024 - Leo a fost dat disparut de parinți și s-a intors acasa dupa 12 zile in care familia nu a mai știut nimic de el. Ieri, tatal lui a mers impreuna cu tanarul sa depuna plangere, atunci cand ar fi fost luați amandoi la rost de polițiști pentru ca au chemat in comuna echipa Acces Direct și au vorbit despre…

Bisericile ajuta elevii sa faca gratuit meditații pentru Evaluare Naționala și Bacalaureat. „Ține de profesorii voluntari”

16:50, 09.04.2024 - Cateva lacașuri de cult din județul Argeș ajuta de mai mult timp zeci de elevi sa faca meditații gratuite și sa se pregateasca pentru importantele examene de la finalul claselor a VIII-a și, respectiv, a XII-a. La meditațiile gratuite participa elevi din mai multe localitați din județ.


Ce parere ai despre aceasta stire?