Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Parapete pe rulouri, montate pe un drum național din Arad

Publicat:
Parapete pe rulouri, montate pe un drum național din Arad

Direcția Regionala de Drumuri și Poduri Timișoara a anunțat printr-o postare pe o rețea de socializare montarea unor parapete pe rulouri pe un drum național... The post Parapete pe rulouri, montate pe un drum național din Arad appeared first on · ultimele știri din Arad .

Citeste articolul mai departe pe specialarad.ro…  

Sursa articol si foto: specialarad.ro


Stiri pe aceeasi tema

Accident teribil – trei limuzine distruse, trei oameni la spital

18:11, 28.06.2024 - Un accident in care au fost implicate patru vehicule s-a petrecut joi seara pe DN 7, in zona localitatii Batuta, in apropiere de Barzava. Potrivit primelor informatii, in evenimentul rutier ar fi fost implicate trei autoturisme si un TIR. Serviciul de Ambulanta Judetean Arad anunta ca accidentul s-a…

Parapete pe rulouri, montate in premiera pe o șosea in vestul Romaniei. Sistemul de protecție și-a dovedit eficiența

10:11, 20.06.2024 - Pentru prima data, in zona din vestul Romaniei, Direcția de Drumuri și Poduri Timișoara va instala pe o șosea un sistem nou de protecție, un parapete mai special. Pe DN 58 intre Reșița și Soceni (CS) a inceput montarea de parapete pe rulouri. Acest sistem rutier de siguranța va fi amplasat pe circa…

Lucrari pe Autostrada A1, sensul de mers Arad-Timișoara

10:05, 18.06.2024 - Direcția Regionala de Drumuri și Poduri anunța intr-o postare pe o rețea de socializare ca se lucreaza pe anumite porțiuni ale autostrazii A1. Circulația se... The post Lucrari pe Autostrada A1, sensul de mers Arad-Timișoara appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Circulație dirijata pe DN7, de saptamana viitoare

15:35, 16.06.2024 - Conform Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Timișoara, de saptamana viitoare se va circula dirijat pe DN7, in apropierea localitații Conop, in urma unor lucrari... The post Circulație dirijata pe DN7, de saptamana viitoare appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Lucrari de reparații pe autostrada A1, pe DN 69 și altele din vestul țarii, anunțate de DRDP Timișoara

12:36, 10.06.2024 - Campania electorala s-a terminat, insa campania de asfaltare inca e in desfașurare. Direcția Regionala de Drumuri și Poduri Timișoara anunța lucrari de reparații pe autostrada... The post Lucrari de reparații pe autostrada A1, pe DN 69 și altele din vestul țarii, anunțate de DRDP Timișoara appeared…

VIDEO Zapada de peste 3 metri pe Transfagarașan. Cand ar putea fi redeschis traficul

17:41, 20.05.2024 - Directia Regionala de Drumuri si Poduri Brasov anunta, luni, ca se lucreaza in continuare pentru deszapezirea pe Transfagarasan. Potrivit DRPD, traficul ar putea fi redeschis la mijlocul lunii iunie.

Stadiul lucrarilor la centura de ocolire Timișoara-Sud. Muncitorii vor lucra de 1 Mai și vor fi liberi de Paști FOTO

15:50, 28.04.2024 - Direcția Regionala de Drumuri și Poduri Timișoara a anunțat ca pe șantierul centurii Timișoara-Sud, unul din cele mai importante lucrari de infrastructura din capitala Banatului, se va lucra pana in 1 mai, urmand ca muncitorii sa primeasca liber pentru sarbatoarea Paștelui.

Doua oferte la licitația de 1,4 milioane de euro pentru amenajarea unui sens giratoriu in Carpiniș

13:15, 09.04.2024 - Direcția Regionala de Drumuri și Poduri Timișoara anunța ca licitația pentru amenajarea unui sens giratoriu la intersecția DN59A cu DN59B, in Carpiniș, a atras doua oferte. Contractul are o valoare estimata de 5,9 milioane de lei, fara TVA.


Ce parere ai despre aceasta stire?