Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Paradox: Cei mai mulți bătrâni săraci trăiesc în cele mai bogate județe din România

Publicat:

Cateva dintre cele mai puternice județe din Romania din punct de vedere economic gazduiesc cele mai numeroase populații de varstnici pensionari, a caror pensie medie abia ajunge la cateva sute de lei.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

COSTUL MUNCII A EXPLODAT Romanii nu au caștigat niciodata mai bine, dar traiesc mai prost

12:30, 18.06.2024 - Deși creșterea costului cu mana de lucru in Romania este un indicator pozitiv din perspectiva dezvoltarii economice, aceasta nu s-a reflectat in imbunatațirea puterii de cumparare a populației The post COSTUL MUNCII A EXPLODAT Romanii nu au caștigat niciodata mai bine, dar traiesc mai prost first appeared…

Alerta in Romania! Cod galben de viituri! Vreme severa in 21 de județe

13:30, 11.06.2024 - Este alerta in Romania! S-a anunțat cod galben de viituri in țara. Va fi vreme severa in 21 de județe. Institutul Național de Hidrologie și Gospodarire a Apelor (INHGA) a emis o avertizare de ultima ora.

”Capul plecat sabia nu-l taie!”. Digitalizare, mai pe-nțeles

12:10, 10.06.2024 - Nu este normal ca, la 35 de ani de la Revolutie, sa mai stam cu capul plecat in fata unui ghiseu, zice  Andrei Niculae, vicepresedintele Autoritatii pentru Digitalizarea Romaniei (ADR). Statul roman trebuie sa inceapa sa fie eficient  sa preia din modelele mediului privat, pentru ca nu este normal sa…

Anunț ANM! Cod galben de ploi in 12 județe din Romania! De asemenea, o alerta de inundații și viituri este valabila pentru 14 județe din țara / FOTO

13:10, 30.05.2024 - Specialiștii Administrației de Meteorologie au facut un anunț de ultima ora. Pentru mai multe județe din țara a fost emis un cod galben de ploi. De asemenea, o alerta de inundații și viituri este valabila pentru 14 județe din țara.

Avertizare cod galben de inundații, in Romania! 14 județe, in alerta!

16:56, 28.05.2024 - Specialistii au emis o avertizare cod galben de inundații valabila pe rauri din 14 județe.  Alerta este Avertizarea este in vigoare de marți, ora 16.00, pana miercuri, ora 24.00. Bazinele hidrografice, vizate! Ca o consecinta a inundatiilor, se pot produce scurgeri importante pe versanti, torenti si…

Anunț de ultima ora al hidrologilor! Cod galben de inundatii in mai multe județe din Romania 

09:05, 22.05.2024 - Specialiștii din cadrul Institutului National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor (INHGA) au facut un anunț de ultima ora! A fost emis un cod galben de viituri ce vizeaza rauri din trei județe. Care sunt zonele vizate.

Presa ungara: E oficial, romanii traiesc deja mai bine decat maghiarii

10:16, 01.05.2024 - O publicație economica din Ungaria a facut o analiza a salariilor din Romania și Ungaria raportate la inflație și puterea de cumparare, concluzionand ca romanii o duc mai bine decat maghiarii.

Anunț ANM de ultim moment! Cod galben de ninsori in 14 judete din Romania

08:40, 22.04.2024 - Cu puțin timp in urma, specialiștii Administrației Naționale de Meteorologie au emis o atentionare Cod galben de ninsori insemnate cantitativ in mai multe zone ale Romaniei. Pana cand este valabila atenționarea.


Ce parere ai despre aceasta stire?