Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Papa Francisc l-a asigurat pe premierul ucrainean că va face ”tot ceea ce poate” pentru pace în Ucraina

Publicat:

, Arseni Iațeniuk, s-a intalnit sambata cu , ocazie cu care l-a asigurat ca va face ”tot ceea ce poate” pentru pace in Ucraina, scrie AFP.

In contextul intensificarii tensiunilor cu Rusia, Papa a declarat - la finalul unei audiente in care l-a primit pe Iateniuk, oferindu-i un stilou - "sper sa scrieti pacea cu acest stilou".

"Si eu sper", i-a raspuns Iateniuk. "Voi face tot ceea ce pot", i-a replicat imediat Papa, potrivit jurnalistilor prezenti la intalnire.

Iațeniuk i-a daruit și el o fotografie Papei, reprezentand…

Citeste articolul mai departe pe b1.ro…  

Sursa articol: b1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Pentagonul raspunde amenințarii cu razbunarea a Rusiei, dupa atacul ucrainean din Crimeea: „Ucraina iși ia propriile decizii”

20:16, 24.06.2024 - Pentagonul a raspuns, luni, Rusiei dupa ce regimul de la Kremlin a dat vina pe guvernul SUA pentru atacul lansat de Ucraina impotriva Crimeei ocupate - „Ucraina ia propriile decizii și iși conduce propriile operațiuni militare”. Anterior, Rusia a acuzat SUA ca „se implica” in razboiul din Ucraina și…

'Sageata lui Putin' indeamna Rusia la ocuparea altor zone din Ucraina: 'Odesa și alte orașe'

14:55, 17.06.2024 - Viktor Medvedchuk, fost om de afaceri ucrainean și politician pro-rus, pentru a carui fata Putin ii este naș, a indemnat Rusia sa ocupe orașul ucrainean Odesa și alte orașe daca Ucraina nu este de acord cu capitularea propusa de Rusia.

Cantareața Jamala, caștigatoarea Eurovision 2016, a ramas fara vila, complexul rezidențial și terenurile din Crimeea: „Au fost naționalizate”

12:05, 12.06.2024 - Activele fostului prim-ministru ucrainean Arseni Iațeniuk și ale altor politicieni și antreprenori ucraineni, inclusiv cantareața Susana Jamaladinova (40 de ani), cunocuta ca Jamala, caștigatoarea Eurovision 2016, au fost naționalizate, transmite ziarul de stat Izvestia, care l citeaza pe Vladimir Konstantinov,…

Ministrul ucrainean al Apararii a 'explodat': 'Mare parte a ajutorului occidental intarzie'

21:05, 28.05.2024 - Ucraina va primi ''foarte curand'' primele avioane de vanatoare F-16, dar aproximativ jumatate din ajutorul militar occidental de care are mare nevoie soseste cu intarziere, in timp ce Rusia se pregateste sa deschida inca un front in nordul Ucrainei, a declarat ministrul ucrainean al apararii, Rustem…

Razboi in Ucraina, ziua 823. Zelenski: Rusia se pregateste de o noua ofensiva pe directia Sumii

13:30, 27.05.2024 - Presedintele ucrainean, Volodimir Zelenski, cere tarilor occidentale sa-i trimita sisteme aeriene pentru ca Rusia strange noi forte la granita. Acesta spune ca la doar 90 de kilometri de Harkov, regiune care s-a aflat in centrul atacurilor rusesti din ultima vreme, rusii pregatesc o noua ofensiva. Presedintele…

Atac aerian ucrainean: cel puțin opt persoane au fost ranite in Belgorod

09:50, 09.05.2024 - Intr-un nou episod al conflictului dintre Ucraina și Rusia, cel puțin opt persoane au fost ranite, intr-un atac aerian ucrainean in orașul rus Belgorod și imprejurimi, conform anunțului guvernatorului regional Viaceslav Gladkov, relateaza AFP.

Bani din moarte. Papa Francisc, declaratia saptamanii!

16:31, 01.05.2024 - E ”groaznic sa castigi bani din moarte”. Papa Francisc a denuntat miercuri industria globala de armament spunand ca este ”groaznic sa castigi bani din moarte”. ”Din pacate, in ziua de azi, investitiile care aduc cel mai mare profit sunt fabricile de armament”, a spus Papa in cadrul audientei generale…

Rusia susține ca a doborat 50 de drone in cursul unui atac masiv ucrainean VIDEO

16:25, 20.04.2024 - Ministerul rus al Apararii a transmis sambata ca apararea sa antiaeriana a interceptat si distrus 50 de drone ucrainene in cursul noptii, respingand unul dintre cele mai mari astfel de atacuri asupra Rusiei de la izbucnirea conflictului din Ucraina, relateaza Reuters.


Ce parere ai despre aceasta stire?