Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Papa confirmă intenţia de merge în Mongolia, o ţară cu mai puţin de 1.500 de catolici, dar cu importanță strategică pentru Vatican

Publicat:

a confirmat vineri ca intentioneaza sa efectueze in septembrie o vizita in Mongolia, o tara cu mai putin de 1.500 de catolici dar care are o importanta strategica pentru deoarece se invecineaza cu China, relateaza Reuters.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Papa Francisc avertizeaza ca „reducerea dependenței de droguri nu se obține prin liberalizarea consumului”

14:45, 26.06.2024 - Suveranul Pontif i-a numit miercuri „asasini” pe traficanții de droguri și s-a pronunțat impotriva legalizarii acestor substanțe, avertizand ca o astfel de masura nu ar duce la o scadere a consumului, relateaza agenția Reuters, citata de Agerpres.„O reducere a dependentei de droguri nu se obtine prin…

Razboiul din Ucraina. Summit-ul pentru pace din Elveția a inceput fara sprijinul principalilor aliați ai lui Putin

11:40, 15.06.2024 - Lideri din aproximativ 100 de țari s-au adunat in Elveția pentru Summitul pentru Pace, care este menit sa ajute la incheierea razboiului Rusiei impotriva Ucrainei. Cu toate acestea, absența aliaților puternici ai Moscovei, precum China, va slabi potențiala influența a evenimentului, scrie Reuters.

Turcia suprataxeaza cu cel puțin 7.000 de dolari fiecare mașina importata din China

08:31, 09.06.2024 - Turcia a decis sa impuna taxe vamale suplimentare de 40% pentru toate vehiculele importate din China, in incercarea de a limita importurile si a reduce deficitul de cont curent, transmite Reuters.

Papa Francisc a laudat frumusetea naturala in timpul unei intalniri cu chirurgi plasticieni

18:50, 23.05.2024 - Papa Francisc a laudat frumusetea naturala care nu a fost imbunatatita pe cale cosmetica, in timpul unei intalniri cu un grup de chirurgi plasticieni ce a avut loc joi cu ocazia unei audiente la Vatican, informeaza Reuters, potrivit Agerpres.

In pofida tensiunilor comerciale, UE majoreaza exporturile de alimente in China

10:31, 22.04.2024 - Cu prilejul unei vizite pe care o va efectua saptamana aceasta in China, comisarul european pentru agricultura, Janusz Wojciechowski, spune ca obiectivul sau va fi majorarea exporturilor de produse agroalimentare spre a doua mare economie a lumii si pastrarea hranei deasupra tensiunilor comerciale crescute…

VIDEO| Apare un nou mare jucator in Europa: se reseteaza jocul in cea mai importanta industrie a momentului

19:05, 17.04.2024 - Chery Auto din China a semnat un acord cu EV Motors din Spania in vederea infiintarii unei companii mixte pentru a produce masini la prima sa fabrica din Europa, au anuntat marti EV Motors si guvernul regional catalan, transmite Reuters, informeaza News.ro.

Kremlinul confirma intentia lui Vladimir Putin de a se intalni cu Xi Jinping in China

13:35, 09.04.2024 - Kremlinul a anuntat marti ca presedintii rus Vladimir Putin si cel chinez Xi Jinping intentioneaza sa aiba o intalnire, dar nu a furnizat un calendar pentru o posibila vizita a lui Putin la Beijing, relateaza Reuters, potrivit Agerpres.


Ce parere ai despre aceasta stire?