Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Panică în rândul democraților după prima dezbatere electorală Biden-Trump

Publicat:

a declarat joi seara ca "s-a descurcat bine" in dezbaterea televizata cu , in timp ce reactiile fata de prestatia presedintelui democrat sunt mai mult decat impartite pana si in tabara sa, potrivit AFP.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce facea Vladimir Putin in timpul dezbaterii Biden-Trump: „Nu cred ca va așteptați ca președintele sa-și puna alarma”

22:06, 28.06.2024 - Președintele rus Vladimir Putin s-a bucurat de un pui de somn in loc sa urmareasca dezbaterea dintre actualul președintele american Joe Biden și contracandidatul Donald Trump, conform Politico.

Dezbaterea agitata a lui Biden provoaca ingrijorarea democraților

12:41, 28.06.2024 - Mariana BUTNARIU (gds.ro) Joe Biden și Donald Trump s-au confruntat in prima dezbatere prezidențiala a alegerilor din 2024 – confruntarea dificila a fost marcata de atacuri personale și de o performanța de poticnire a lui Biden, care s-a luptat cu o voce ragușita și ocazional lipsuri verbale. Democrații…

Panica in randul democraților: Biden a cedat fizic și mental in dezbaterea cu Trump

11:21, 28.06.2024 - Președintele SUA Joe Biden a avut momente de incoerența și a aratat slabiciune fizica in timpul primei dezbateri televizate de joi seara, care l-a pus fața in fața cu fostul președinte Donald Trump. Acest aspect a fost remarcat și de observatorii independenți, reprezentand un element de atac pentru…

'Dumnezeule, ce facem in legatura cu asta?'. Panica in randul democraților dupa dezbaterea lui Biden cu Donald Trump

10:11, 28.06.2024 - Panica in tabara democrata! Se vorbeste de retragerea lui Biden din cursa prezidentiala. Odata cu incheierea dezbaterii, expertii CNN au inceput sa se pronunte - iar unele dintre verdictele lor cu privire la prestatia lui Biden au fost dure.

Dupa dezbaterea dezastruoasa Biden-Trump, democratii se intreaba daca nu ar trebui sa-și caute alt candidat

08:50, 28.06.2024 - Alegatorii inregistrati care au urmarit dezbaterea dintre Joe Biden si Donald Trump spun, in proportie de 67% la 33%, ca Trump a avut o performanta mai buna, potrivit unui sondaj CNN. Unii democrati sunt atat de disperati de prestatia slaba a presedintelui Biden, incat se intreaba daca el ar trebui…

Biden-Trump, prima runda: pe ce teme se vor ataca cei doi candidați?

00:15, 28.06.2024 - Joe Biden și Donald Trump sunt cunoscuți pentru stilurile lor distincte de atac in timpul dezbaterilor prezidențiale. Iata cum se preconizeaza ca se vor ataca cei doi candidați și pe ce teme: Joe Biden 1. Atacuri asupra integritații lui Trump: Probleme legale: Biden va sublinia statutul de criminal…

Biden si Trump s-au pus de acord asupra regulilor primei dezbateri televizate din campania electorala

19:35, 15.06.2024 - Regulile primei dezbateri televizate din campania electorala intre Joe Biden si Donald Trump din 27 iunie au fost facute publice sambata de CNN, care o si va organiza: o ora si jumatate de dezbatere fara public si microfoane dezactivabile pentru a face sa fie respectati timpii de vorbire, potrivit AFP.

Campanie electorala plina de jigniri in SUA. Biden și Trump se insulta reciproc: „Un ratat dezechilibrat” / „Un nemernic fara margini”

10:35, 19.05.2024 - Campania electorala din Statele Unite devine tot mai tensionata, pe masura ce se apropie momentul alegerilor prezidențiale. Donald Trump nu inceteaza din a-l jigni pe Joe Biden, insa nici actualul președinte nu se lasa mai prejos.


Ce parere ai despre aceasta stire?