Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Panică în Irlanda: Se anunţă un nou spor migratoriu

Publicat:

Irlanda a inregistrat primul sau an de spor migratoriu din 2009, potrivit unor statistici difuzate marti, in conditiile in care numarul cetatenilor irlandezi care parasesc tara cu cea mai rapida crestere economica a scazut semnificativ, relateaza Reuters.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Comisia Europeana anunța ca Ucraina și Moldova sunt pregatite pentru negocierile de aderare la UE

19:16, 07.06.2024 - Comisia Europeana a declarat vineri ca Ucraina și Moldova au indeplinit toate criteriile necesare pentru a incepe oficial negocierile privind aderarea la UE. Premierul ucrainean Denis Șmihal și-a exprimat speranța ca discuțiile sa poata incepe la sfarșitul acestei luni, conform Reuters. „Confirmam ca,…

E periculos ca Trump sa sustina ca procesul sau a fost trucat, spune Biden. Campania Trump anunta colectarea de donatii-record

23:30, 31.05.2024 - Presedintele american, Joe Biden, a afirmat vineri ca este periculos si iresponsabil din partea lui Donald Trump sa sustina ca procesul sau penal de la New York, in care a fost gasit vinovat in ajun, a fost unul trucat, relateaza AFP si Reuters.

Apple pierde teren pe o piața imensa: Gigantul american anunta reduceri de sute de dolari

17:55, 20.05.2024 - Apple pierde teren in China. Gigantul american anunta reduceri de pana la 300 de dolari la unele modele de Iphone-uri. Apple a lansat o campanie de reduceri pe Tmall, un celebru magazin online chinez, oferind discounturi de pana la 300 de dolari, scrie Reuters, citat de ZF.

Rusia și Belarus anunța ca vor exersa in comun folosirea armelor nucleare tactice

17:30, 07.05.2024 - Belarus va participa la exerciții militare nucleare tactice comune impreuna cu Rusia, relateaza Reuters. Conform sursei citate, regimul de la Minsk a inceput deja sa faca verificari fața de pregatirea armatei sale de a folosi armele nucleare tactice furnizate de Rusia.

Rusia anunța ca a mai cucerit o localitate din estul Ucrainei

16:15, 05.05.2024 - Armata rusa a afirmat, duminica, ca a cucerit o noua localitate in estul Ucrainei, Oceretino, nou semn al presiunii fortelor Moscovei asupra armatei ucrainene, relateaza France Presse si Reuters, potrivit Agerpres. 

Rusia forțeaza nota chiar de Paște și anunța cucerirea unei noi localitati in estul Ucrainei

14:30, 05.05.2024 - Armata rusa a afirmat, duminica, ca a cucerit o noua localitate in estul Ucrainei, Oceretino, nou semn al presiunii fortelor Moscovei asupra armatei ucrainene, relateaza France Presse si Reuters.

Premierul spaniol Sanchez va anunta daca demisioneaza. Mii se susținatori au ieșit in strada la Madrid și i-au cerut sa nu o faca

09:50, 29.04.2024 - Premierul spaniol Pedro Sanchez va anunta azi daca intentioneaza sa ramana sau sa renunte la functie, la cateva zile dupa ce a declarat ca se gandeste sa demisioneze, relateaza Reuters.

Președintele Argentinei scrie istorie in țara sa: Javier Milei anunța primul excedent bugetar, dupa mai bine de 15 ani

12:25, 24.04.2024 - Președintele argentinian Javier Milei susține ca guvernul sau a imblanzit cu succes cheltuielile publice dezastruoase, promovand un excedent rar din primul trimestru, despre care considera ca este esențial pentru imbunatațirea perspectivelor economice in națiunea latino-americana, relateaza Reuters.…


Ce parere ai despre aceasta stire?