Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Pandemia COVID-19 va continua mulţi ani şi un vaccin nu o va elimina, cred cercetători britanici

Publicat:

Populatia va trai multi ani cu pandemia provocata de noul coronavirus, au sustinut marti cercetatori britanici in fata (parlamentul britanic), ei considerand in plus improbabil ca un eventual vaccin sa elimine pentru totdeauna acest coronavirus, relateaza agentia EFE.

''Aceasta infectie nu va disparea, acum este o infectie endemica umana'', a spus in timpul audierii parlamentare epidemiologul , care a cerut sa se evite o stare de relaxare in timpul acestei veri, apreciind ca acum ne aflam intr-o ''etapa cruciala'' pentru…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Covid-19 revine: Infectarile cresc in Marea Britanie din cauza noilor variante. Cate cazuri sunt in Romania

14:21, 23.06.2024 - Pandemia de Covid-19 nu a disparut, avertizeaza experții britanici, in contextul creșterii alarmante a infecțiilor și a spitalizarilor. Noile variante ale virusului, denumite colectiv FLiRT, sunt responsabile pentru aceasta creștere.

O bacterie rara „mancatoare de carne” se raspandește in Japonia. Unii pacienți mor in doar 48 de ore de la infecție

07:05, 18.06.2024 - O boala provocata de o bacterie „mancatoare de carne” care poate ucide oamenii in 48 de ore se raspandește in Japonia, dupa ce restricțiile din pandemia de Covid-19 au fost reduse, scrie Bloomberg.

Pandemia care decimeaza aricii de mare s-a raspandit dincolo de Marea Roșie, alarmandu-i pe cercetatori

12:00, 07.06.2024 - O pandemie care se transmite in apele marii si a decimat populatiile de arici de mare din Marea Rosie afecteaza in prezent si exemplarele din unele regiuni ale Oceanului Indian, riscand sa se raspandeasca la nivel global, conform oamenilor de stiinta din Israel citati vineri de Reuters.

'Pur și simplu' – Dr. Anthony Fauci recunoaște ca a inventat reguli in pandemie fara sa se bazeze pe studii

13:05, 03.06.2024 - Republicanii americani au publicat transcrierea integrala a interviului lor cu doctorul Anthony Fauci. Vorbind cu un consilier in numele Subcomitetului Selectat al Camerei pentru Pandemia de Coronavirus la inceputul acestui an, doctorul Anthony Fauci le-a spus republicanilor ca nu iși

Baza de calarie nascuta la Timișoara din intamplare. Trebuia sa fie in Franța, dar pandemia de COVID a jucat feste FOTO

22:06, 11.05.2024 - Clubul Sportiv Cantemir din Timișoara organizeaza in aceste zile (11-12 mai 2024) singura competiție din județul Timiș care se desfașoara sub egida Federației Ecvestre Romane. Clubul de la marginea orașului s-a nascut din pasiunea unei campioane.

Lora și Ionuț Ghenu au fost nevoiți sa amane nunta. „S-au intamplat niște lucruri la mine. Am vrut sa facem nebunia”

14:30, 28.04.2024 - Lora și Ionuț Ghenu sunt impreuna din 2014, insa nu au facut inca pasul cel mare. Ei au amanat nunta de mai multe ori, pe motiv ca au intervenit diverse mici probleme. Chiar și așa, artista știe cum va organiza totul pentru marele eveniment.La Premiile Unica.ro 2024, Lora a dezvaluit cum reușește sa…

Situație incredibila: Barbat infectat cu COVID -19 timp de 613 zile

07:25, 22.04.2024 - Cercetatori din Tarile de Jos au raportat cazul unei infectari extrem de prelungite cu COVID-19 la un barbat care a decedat anul trecut si au avertizat in legatura cu aparitia unor variante mai periculoase ale coronavirusului, informeaza DPA.

Crizele și economia

06:05, 20.04.2024 - In amintirea lui Ilie Șerbanescu, care, intr-un orizont economic largit, a sesizat riscurile Organizarile au, fiecare, o finalitate a carei satisfacere asigura identitatea. Multe intampina azi dificultați, dar și crize. Este criza atunci cand dificultațile pericliteaza identitatea. Unii cred ca doar…


Ce parere ai despre aceasta stire?