Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Pambuccian: Europenii sa-si puna copiii cu burta pe carte!

Publicat:

reclama ”trendul” european prin care se urmareste limitarea studiului stiintelor exacte in scoala. ”De ce trebuie incurajata oligofrenia sociala?” – se intreaba Pambuccian siderat. Conform parlamentarului, studierea stiintelor exacte este esentiala intr-o epoca in care tehnologia cunoaste o dezvoltare fara precedent. Americanii au invatat lectia si fac eforturi in atragerea tinerilor catre [...] Pambuccian: Europenii sa-si puna copiii cu burta pe carte!

Citeste articolul mai departe pe enational.ro…  

Sursa articol: enational.ro


Stiri pe aceeasi tema

Festival de joaca, carte si arte pentru copii, de 1 Iunie

09:51, 30.05.2024 - Copiii sunt asteptati sambata, de 1 Iunie, sa viziteze si sa exploreze gratuit cele sase obiective turistice din Oradea, impreuna cu prietenii, parintii sau bunicii pentru a cunoaste mostenirea orasului, a anuntat, intr-un comunicat, Fundatia pentru Protejarea Monumentelor Istorice din Bihor.

Cu burta pe carte: Absolvenții de licee mai au o saptamana pana incep examenele de BAC. Vezi graficul

13:40, 27.05.2024 - Aproximativ 18.800 de candidați s-au inscris, in acest an, pentru a susține examenul național de Bacalaureat. Probele vor fi organizate in 93 de centre de examen, dintre care 31 sunt in municipiul Chișinau.

Alba Iulia| Clubul de carte „Cu copiii la povești” va invita la o intalnire cu scriitorul Alex Moldovan

14:05, 15.05.2024 - Batalia ideilor de povești nastrușnice. Concurs pe clase cu idei pentru povești de citit pe sub banca și super intalnire cu autorul Alex Moldovan. 18 mai 2024, ora 11:00 Caponiera din Cetatea Alba Carolina Alba Iulia. Poveștile pentru copii sunt o lume intreaga ce așteapta sa fie descoperita cu fiecare…

Americanii sunt „pur și simplu mai harnici” decat europenii, afirma șeful celui mai mare fond de investiții din lume

10:25, 25.04.2024 - Europenii sunt mai puțin ambițioși decat americanii și nu muncesc la fel de mult ca ei, afirma Nicolai Tangen, CEO-ul fondului suveran de investiții al Norvegiei, cel mai mare fond de investiții din lume, relateaza Business Insider.

Președintele CJ Ilfov, Hubert Thuma: Afterschool ”ca la carte” pentru copiii din localitatea 1 Decembrie

21:56, 17.04.2024 - Președintele Consiliului Județean Ilfov, Hubert Thuma, anunța ca, in urmatoarea perioada, copiii din localitatea 1 Decembrie vor avea un afterschool ”ca la carte”. Aproape 200 de familii din localitatea 1 Decembrie vor avea unde sa iși lase copiii, in siguranța, pana se intorc de la serviciu, transmite…

IMPORTANȚA LECTURII Doamna care transforma copiii nevoiași de la sat, in oameni cu carte

14:40, 15.04.2024 - Angelica Cocea a devenit sufletul școlii din Țibanești (Iași) unde preda de 29 de ani. Le cumpara copiilor sarmani haine, incalțaminte, mancare și rechizite și abordeaza fiecare elev talentat .... The post IMPORTANȚA LECTURII Doamna care transforma copiii nevoiași de la sat, in oameni cu carte first…

Doamna care transforma copiii nevoiași de la sat, in oameni cu carte. „Sa indrazneasca sa viseze. Asta le spun mereu“

06:40, 15.04.2024 - Angelica Cocea a devenit sufletul școlii din Țibanești (Iași) unde preda de 29 de ani. Le cumpara copiilor sarmani haine, incalțaminte, mancare și rechizite și abordeaza fiecare elev talentat ca sa il motiveze sa scrie la revista școlii. Increderea pe care o sadește in ei este rasplatita.


Ce parere ai despre aceasta stire?