Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Pakistan: Cel puţin nouă morţi într-un atentat sincigaş

Publicat:

Cel putin noua persoane si-au pierdut viata si cel putin 16 au fost ranite intr-un atentat sinucigas cu bomba produs sambata in nord-estul Pakistanului, in regiunea tribala Orakzai, relateaza agentiile internationale de presa, citand responsabili ai administratiei locale si de securitate.



Atentatorul kamikaze a detonat incarcatura exploziva intr-un complex militar si rezidential din localitatea , aproape de frontiera cu Afganistan.

Atacatorul si-a proiectat autovehiculul in care se aflau explozibilii asupra cartierului…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Sora lui Barack Obama, printre protestatarii din Kenya imprastiati cu gaze lacrimogene. Cel putin cinci morti si zeci de raniti

23:10, 25.06.2024 - Auma Obama, sora vitrega a fostului președinte american Barack Obama, s-a aflat printre protestatarii afectati de gazele lacrimogene folosite de forțele de ordine impotriva manifestanților din fața Parlamentului de la Nairobi.

VIDEO Atac armat in Rusia: a fost vizata o biserica ortodoxa, o sinagoga și un post de Poliție / Cel puțin doi morți

20:05, 23.06.2024 - Doi ofițeri de poliție au fost uciși, iar un altul a fost ranit, dupa bombardarea unei sinagogi, a unei biserici din Daghestan (Rusia), dar și asupra unui post de poliție, a informat duminica serviciul de presa al Ministerului Afacerilor Interne din Daghestan pe canalul Telegram.

VIDEO FOTO Incendii de vegetatie in Turcia: Cel putin 11 morti, sute de animale ucise de flacari

18:15, 21.06.2024 - Cel putin 11 persoane si-au pierdut viata, iar zeci au fost ranite intr-un incendiu de vegetatie care s-a propagat sub efectul vanturilor in mai multe localitati din sud-estul Turciei, provocand totodata moartea a sute de animale, informeaza AFP, potrivit Agerpres.

Tragedie in Republica Ceha: Cel puțin patru morți și zeci de raniți in urma unui accident feroviar VIDEO

07:00, 06.06.2024 - Cel puțin patru persoane și-au pierdut viața și alte cateva zeci sunt ranite intr-o coliziune dintre un tren de pasageri și un convoi de marfuri din centrul Republicii Cehe, miercuri seara, informeaza serviciile de salvare, potrivit AFP.

Razboi in Gaza, ziua 233. Cel putin 35 de morti in urma unui atac aerian al IDF in Rafah

08:35, 27.05.2024 - Loviturile aeriene israeliene au ucis cel putin 35 de persoane si au ranit alte zeci de persoane intr-o zona din orasul Rafah, situat in sudul Fasiei Gaza, potrivit oficialilor palestinieni din cadrul serviciilor de sanatate si de urgenta civila. Armata israeliana a declarat ca fortele sale aeriene…

Un restaurant s-a prabusit in Mallorca: Cel putin patru morti

06:25, 24.05.2024 - Cel putin patru persoane si-au pierdut viata si 20 au fost ranite in urma prabusirii unui restaurant in insula spaniola Mallorca , a declarat o purtatoare de cuvant a serviciilor de urgenta din arhipelagul turistic Baleare, relateaza AFP. Mai multe persoane sunt grav ranite, a precizat purtatoarea de…

Cel putin cinci morti in urma prabusirii unei cladiri in constructie in Africa de Sud

23:11, 07.05.2024 - Cinci persoane au murit si zeci erau prinse in continuare sub darimaturi marti dimineata, dupa ce o cladire cu mai multe etaje s-a prabusit luni in orasul George din Africa de Sud, relateaza Reuters. Douazeci si sase de muncitori in constructii care se aflau in cladirea neterminata atunci cind aceasta…

VIDEO - Cursa de mașini cu final tragic: Cel puțin șase morți și zeci de raniți

11:50, 22.04.2024 - O mașina de curse scapata de sub control a omorat șapte oameni in Sri Lanka. Mașina a intrat in mulțime și a ranit cel puțin 21 de spectatori. Pe lista victimelor sunt un copil și mai mulți organizatori ai cursei, noteaza Mediafax.


Ce parere ai despre aceasta stire?