Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

(P) „Competențe pentru competitivitate”, un proiect tehnologic care vine în sprijinul pieţei muncii din România, realizat de Microsoft, împreună cu eJobs

Publicat:

Publicitate

Proiectul vine in sprijinul candidatilor care doresc sa-si imbunateasca nivelul de cunostinte digitale pentru a deveni mai eficienti si competitivi pe piata muncii.

Pentru anul 2015, a publicat informatiile referitoare la indicele economiei și societatii digitale (DESI),  care arata ca 59% dintre locuitorii au competente digitale de baza. Comparativ, doar 20% dintre romani detin competente digitale de baza. Mai mult, statisticile internationale arata ca 90% dintre slujbe vor necesita cel putin competente digitale de baza pana in 2020. Astfel,…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Comisia Europeana cere Romaniei sa suspende autorizația a peste 45 de medicamente. Lista completa

08:51, 27.05.2024 - Comisia Europeana a solicitat statelor membre sa suspende autorizatia pentru o serie de medicamente generice neconforme. Intre acestea, peste 45 sunt autorizate in Romania. In acord cu statele membre ale Uniunii Europene (UE) si in urma unui aviz al Agentiei Europene a Medicamentulu i (EMA), Comisia…

Legea salarizarii trebuie discutata si negociata mai intai cu sindicatele din Romania, nu "negociata" cu Comisia Europeana- Comunicarile publice ale ministrului

14:05, 07.05.2024 - Confederatia Nationala Sindicala Cartel ALFA anunta marti ca a luat act de informatiile aparute in spatiul public, conform carora Ministerul Muncii negociaza legea salarizarii cu Comisia Europeana, liderul Bogdan Iuliu Hossu aratand ca ”este un lucru cat se poate de grav, atata timp cat negocierile…

Bolos ar trebui anchetat de Parchetul General

16:25, 23.04.2024 - Deputatul Adrian Axinia, vicepresedinte al AUR, a declarat, marti, ca ministrul Finantelor, Marcel Bolos, ar trebui sa fie anchetat de Parchetul General, pe motiv ca a  furnizat informatii „false” referitoare la deficitul bugetar in 2023. „Marcel Bolos a raportat in 2023 ca anul s-a incheiat cu un deficit…

Raportul Comisiei Europene vorbește despre necesitatea integrarii complete a Bulgariei si Romaniei in Schengen

16:30, 16.04.2024 - „Spatiul Schengen a devenit cel mai mare spatiu de libera circulatie din lume. Garantand calatorii fara probleme si in conditii de siguranta pentru o populatie de aproape 450 de milioane de persoane, spatiul Schengen este esential pentru competitivitatea Uniunii Europene”, conform comunicatului de presa…

Viitorul dezvoltarii Romaniei prin fonduri europene. De la aderare, PIB-ul Romaniei s-a triplat

09:20, 16.04.2024 - In Uniunea Europeana a inceput o mare dezbatere europeana despre viitorul și reforma Politicii de coeziune și a fondurlor europene dupa anul 2027. Ca europarlamentar al Romaniei voi fi o aparatoare a unei Politici de Coeziune care sa ramana instrumentul investițional cel mai puternic finanțat din bugetul…

Doar doua din 166 proiecte europene - cheie, in energie, sunt ale Romaniei

14:45, 09.04.2024 - O lista cu 166 de proiecte strategice in domeniul energiei a fost publicata, luni, de Comisia Europeana, in Jurnalul Oficial al Uniunii Europene. Sunt proiecte care indeplinesc condițiile Pactului verde european și care vor fi facute cu bani europeni, prin Mecanismul pentru interconectarea Europei.…

Comisia Europeana anunța lansarea concursului național Euro Quiz, adresat elevilor din ciclul gimnazial

14:50, 04.04.2024 - Ediția din acest an a concursului național, organizat de Reprezentanța Comisiei Europene in Romania in colaborare cu Ministerul Educației, se deschide cu entuziasm pentru toți elevii din clasele V-VIII. Daca ești pasionat de istorie, geografie, limbi straine sau cultura generala și vrei sa iți pui la…

Duminica se trece la ora de vara. Ce dispozitive nu schimba ora automat

16:30, 29.03.2024 - Pe 31 martie, duminica, se trece la ora de vara 2024, ceea ce inseamna ca ora 3:00 devine ora 4:00. Duminica, 31 martie, devine in acest fel cea mai scurta zi din 2024. Vestea buna este ca ziua va fi mai lunga și vom avea lumina pana mai tarziu. Vestea proasta este ca pierdem o ora de somn, iar specialiștii…


Ce parere ai despre aceasta stire?