Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ouă jumări, așa cum îi plăceau reginei Elisabeta a II-a. Rețeta publicată de o nutriționistă australiană

Publicat:

O nutriționista australiana a impartașit rețeta preferata de oua jumari a reginei Elisabeta a II-a, precum și cele doua ingrediente „neobișnuite” pe care bucatarul regal le-a adaugat pentru aroma - nucșoara și coaja de lamaie.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Elisabeta I a Angliei a fost, de fapt, androgin? 

06:20, 28.05.2024 - Mistere și controverse legate de domnia și viața „Reginei virgine”, cum a fost supranumita Elisabeta I - care a deținut puterea in Albion vreme de aproape 45 de ani, intre 1558 și 1603 -, au existat și probabil vor mai aparea cu duiumul. Cel mai nou scena

Regele Charles le-a inchis gura carcotasilor

18:00, 03.05.2024 - Regele Marii Britanii este din ce in ce mai activ si nu pare sa se simta foarte rau, asa cum a scris recent o parte a presei. Regele Charles al III-lea, care urmeaza un tratament pentru cancer, a asistat la un spectacol ecvestru celebru, Royal Windsor Horse Show, marcand vineri cea de-a treia aparitie…

Retete traditionale de Paste: Pasca, nelipsita de pe mesele romanilor

19:45, 27.04.2024 - Ne apropiem cu pasi repezi de sarbatorile Pascale, iar asa cum se obisnuieste in casele credinciosilor, bucatele traditionale, ce sunt uzual gatite de priceputele gospodine nu pot lipsi. Alaturi de cozonac si oua incondeiate, se afla pasca, un dulce mult indragit de romani. Reteta traditionala de pasca…

Pasca fara aluat. Secretul unui adevarat deliciu de Paște, dezvaluit de chef Sorin Bontea

16:25, 24.04.2024 - Cu invierea Domnului apropiindu-se cu pași repezi, entuziasmul gospodinelor de a pregati cele mai savuroase și inedite deserturi pentru a rasfața familia și musafirii atinge cote maxime. In acest sezon festiv al Paștelui, pasca tradiționala ocupa un loc de cinste pe mesele pregatite cu dragoste și grija.…

#ConstantaEsteBine: Valul 4 de energie - partea a doua - ziua 11. 19 aprilie 2024. Mercur retrograd, luna crestere, variatii termice masive

08:05, 19.04.2024 - Valul 4 de energie partea a doua ziua 1119 aprilie 2024Mercur retrograd, luna crestere, variatii termice masive vara ndash; toamna in cursul aceleiasi zile , radiatii solare crescute. Reteta perfecta pentru confuzie corporala mare si reactivitate biologica. Organismele noastre vor odihna si somn. Fara…

Ce adauga gospodinele din Transilvania in fasolea batuta de post pentru un gust divin. Ingredientul secret care o transforma intr-un deliciu

21:55, 13.04.2024 - Fasolea batuta este unul dintre cele mai iubite preparate de post, care se pregatește rapid și pentru care nu ai nevoie de prea multe ingrediente. Unul, insa, face minuni cu acest fel de mancare și ii da un gust de-a dreotul special. Ce trebuie sa adaugi ca sa iasa ca la carte. Rețeta speciala de […]…

Iahnie de fasole ca la manastire. Ce pun maicuțele din nordul Moldovei la final pentru un gust extraordinar, doar așa o vei prepara

21:00, 06.04.2024 - Iahnia de fasole este un preparat foarte delicios și perfect in aceasta perioada, cand mulți creștini țin post. Exista mai multe rețete, dar astazi va vom prezenta una pe care maicuțele din nordul Moldovei o pregatesc in Postul Paștelui. Iahnie de fasole. Rețeta ușoara și gustoasa Maicuțele din nordul…

Cum se prepara cea mai gustoasa fasole cu ciolan. Ingredientul secret care ii da un plus de savoare

14:15, 02.04.2024 - Cea mai gustoasa fasole cu ciolanFasolea cu ciolan reprezinta unul dintre acele preparate autentice care imbina savoarea tradiționala cu simplitatea bucatariei romanești. Chiar daca de multe ori o mancam la evenimente importante precum Ziua Naționala, fasolea cu ciolan este buna de servit oricand. Totuși,…


Ce parere ai despre aceasta stire?