Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

OTSC, blocul militar condus de Rusia, amenință că va reacționa la acțiunile NATO

Publicat:

Organizația Tratatului de (OTSC), structura ce regrupeaza șase foste republici sovietice in frunte cu Rusia și care se dorește a fi o contrapondere la NATO, a avertizat luni ca va reacționa prin masuri adecvate la schimbarile decise in politica Alianței Nord-Atlantice la recentul summit de la Newport.

Foto: (c) /REUTERS

"Vom reacționa într-un mod adecvat la acele acțiuni pe care le vor întreprinde statele NATO. Vor fi, desigur, masuri de raspuns, masuri necesare pentru asigurarea stabilitații și securitații…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rusia, practici asemanatoare cu ale Hamasului: ascunde echipamente militare in casele, școlile și spitalele din Crimeea

11:16, 26.06.2024 - Acțiunile ucrainene din ultima vreme determina masuri disperate. Din cauza acțiunilor frecvente și extrem de eficiente ale forțelor armate ale Ucrainei in Crimeea ocupata temporar, Rusia recurge la diverse masuri pentru a-și poteja armamentul, informeaza defence-ua.com.

Lovitura pentru Putin. Anunțul premierului armean cu privire la alianța militara cu Rusia: „Nu ne vom mai intoarce, nu exista alta cale”

16:06, 14.06.2024 - Premierul armean Nikol Pasinian și-a exprimat miercuri, 12 iunie, intenția de a parasi Organizația Tratatului de Securitate Colectiva, dominata de Rusia și alcatuita din mai multe țari ex-sovietice, pe masura ce tensiunile sunt in creștere.

Premierul Armeniei s-a suparat pe Lukașenko. Pașinian spune ca nu va mai vizita Belarus și amenința cu ieșirea din OTSC

14:25, 13.06.2024 - Premierul Armeniei, Nikol Pasinian, a declarat joi ca nici el si nici alt reprezentant oficial al tarii nu vor mai vizita Belarus atat timp cat presedintele Aleksandr Lukasenko mai este este la putere și amenința cu ieșirea din Organizatia Tratatului de Securitate Colectiva (OTSC) condusa de Rusia.

Geoana: Rusia nu are capacitatea de a agresa militar un stat NATO

22:00, 09.05.2024 - Secretarul general adjunct al Aliantei Nord-Atlantice, Mircea Geoana, afirma ca, in acest moment, Rusia ”nu are nici intentia si nici capacitatea de a agresa militar vreun stat NATO, dar razboi hibrid total e declansat impotriva noastra”, conform News.ro.

Geoana: Rusia nu are nici intentia si nici capacitatea de a agresa militar vreun stat NATO, dar razboiul hibrid total e declansat

14:06, 09.05.2024 - Secretarul general adjunct al Aliantei Nord-Atlantice, Mircea Geoana, afirma ca, in acest moment, Rusia ”nu are nici intentia si nici capacitatea de a agresa militar vreun stat NATO, dar razboi hibrid total e declansat impotriva noastra”, scrie News.ro

Armenia nu va participa la finanțarea activitații ODKB in 2024. Distanțarea de Rusia tot mai evidenta

21:50, 08.05.2024 - Armenia se va abține de la finanțarea activitații ODKB (Organizatia Tratatului de Securitate Colectiva, OTSC) in 2024, a anuntat secretarul de presa al Ministerului Afacerilor Externe al republicii, Ani Badalian, agenției Factor.am.

„Este NATO pregatit pentru un conflict deschis cu Rusia?”: Moscova spune ca relațiile cu blocul militar sunt la un nivel „zero critic”

11:21, 04.04.2024 - Relațiile dintre Rusia și NATO se inrautațesc, dar Moscova nu are nicio intenție de a intra intr-un conflict cu o țara NATO, a declarat ministrul adjunct de externe rus Alexander Grușko, intr-un comentariu facut pentru a marca cea de-a 75-a aniversare a Alianței Nord-Atlantice, scrie Reuters, potrivit…

Razboi in Ucraina, ziua 770: Stoltenberg lanseaza un fond de ajutor militar de 100 de miliarde de euro

06:55, 03.04.2024 - UPDATEConform planului, NATO ar prelua o parte din activitatea de coordonare de la o coalitie ad-hoc condusa de SUA, cunoscuta sub numele de grupul Ramstein - un pas menit in parte sa protejeze, in perspectiva unei posibile reduceri a sprijinului american, daca Donald Trump se intoarce la Casa Alba,…


Ce parere ai despre aceasta stire?