Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Oscar Pistorius, eliberat după un an de închisoare

Publicat:

Fostul campion paralimpic sud-african la atletism a fost eliberat condiționat, luni seara, dupa ce a efectuat doar un an de inchisoare din cei cinci la care fusese condamnat pentru uciderea prietenei sale, in data de 14 februarie 2013.

Pistorius (28 ani), pus în libertate cu o zi mai devreme fața de cât anunțasera autoritațile, va avea un regim de arest la domiciliu.

Imediat dupa ce a fost eliberat, Oscar s-a deplasat la domiciliul unchiului sau , la Pretoria, a anunțat , purtatoarea de cuvânt a familiei, ''care…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

De ce a fost eliberat Radu Mazare din inchisoare dupa doar cinci ani: recalificarea pe care a obținut-o in penitenciar

18:15, 13.06.2024 - Desi ar fi trebuit sa execute noua ani de inchisoare, primiti prin contopirea mai multor pedepse, la sfarsitul lunii mai, fostul primar al orasului Constanta, Radu Mazare, a fost eliberat dupa numai cinci. Ce anume i-a determinat pe judecatori sa ia o astfel de decizie?

Recidivist specializat pe biciclete. Abia eliberat din inchisoare, un hoț a comis alte 14 furturi in Oradea

15:26, 10.06.2024 - 13 biciclete și un tomberon – a fost prada pe care un recidivist a strans-o din mai multe furturi pe care le-a comis in scarile unor blocuri din Oradea, la scurt timp dupa eliberarea din penitenciar.

Radu Mazare, eliberat din inchisoare

15:15, 27.05.2024 - Fostul primar al Constantei Radu Mazare va fi eliberat conditionat in urma unei decizii a Tribunalului Ilfov, care este definitiva. „Admite cererea de liberare condiționata formulata de condamnatul Mazare Radu Ștefan, aflat in stare de detinere in Penitenciarului Jilava Bucuresti. Atrage atentia contestatorului…

Catalin Cherecheș ramane in inchisoare. Motivul pentru care ceruse sa fie eliberat

14:25, 18.04.2024 - Curtea de Apel Cluj a respins, joi, contestatia in anulare formulata de fostul primar din Baia Mare Catalin Chereches, condamnat la cinci ani de inchisoare pentru luare de mita. Decizia magistratilor este definitiva. “In temeiul art. 432 Cod procedura penala, respinge ca neintemeiata contestatia in…

Incident halucinant in Galați! Un criminal recent eliberat din inchisoare a vrut sa arunce in aer casa unui vecin

19:55, 12.04.2024 - Un barbat a fost la un pas de moarte, in Galați! Un criminal, care recent a fost elimberat din inchisoare, a amenințat ca il va ucide pe vecinul sau și a vrut sa ii arunce casa in aer. Un polițișt a incercat cu disperare sa il opreasca.

”Brancardierul morții”, cel mai periculos criminal din Ardeal și din Romania, a fost eliberat din inchisoare

16:35, 05.04.2024 - Gabriel Bota, un criminal in serie care a ucis 11 persoane, fiind considerat cel mai prolific criminal in serie din Romania postdecembrista, a fost eliberat vineri, 5 aprilie, din penitenciarul Baia Mare, unde a stat 25 de ani.La poarta inchisorii a fost așteptat de un prieten, insa cei doi nu au dat…

'Brancardierul morții', criminalul in serie care ingrozea Romania la inceputul anilor 2000, a fost eliberat

13:10, 05.04.2024 - Grigore Bota, cel mai de temut criminal in serie din nordul țarii va fi eliberat dupa 25 de ani din inchisoare.Cunoscut drept "brancardierul morții", a fost condamnat la inchisoare pe viața dupa ce a ucis nu mai puțin de 11 oameni ai strazii, noteaza Antena3.ro.


Ce parere ai despre aceasta stire?